Kompotą tikrai išviriau. Ir dar vanilės pridėjau, kad gardžiau kvepėtų. Po to pamaniau, kad reikėtų išsivirti obuolių bei slyvų uogienės, nes sandėliuke vis dar voliojosi senų, jau apvytusių obuolių, o iš šaldiklio ištrauktos slyvos irgi vienos nelabai kaip valgosi. Šį reikalą gardinam cinamonu.
Eksperimentinis Špinatų Patiekalas.
Reikėtų: daug špinatų, sviesto, prieskoninių žolelių, pipirų (juodųjų bei kvapiųjų), druskos, vandens stiklinės, jei mėgstate sočiau, tai porą šaukštų vaisių ir uogų aliejus būtų neprošal. Dar reikės pakelio spageti makaronų ir gabalo Džiugo sūrio.
Gaminimo procesas: Išlydome puode/ keptuvėje (aš naudoju vaku puodą) sviestą, suverčiame nuplautus ir stambiais gabalais smulkintus špinatus. Troškiname 2-3 minutes. Tada supilame vandenį, aliejų, žoleles, prieskonius, vėl uždengiame ir dar patroškiname porą minučių.
Išsiverdame makaronus, nukošiame ir suverčiame ant jų troškintus špinatus bei tarkuotą Džiugo sūrį. Viską gerai išmaišome ir galime jau sėsti prie stalo bei valgyti.
Paprasta, greita, sveika, skanu. Tinka vegetarams arba žmonėms, kuriems norisi paįvairinti savo mėsiškąjį racioną.
Keiskitą, tobulinkite šį receptą, nes tobulėjimui ribų nėra. ;)
Vainikuojant šį maisto ruošimo maratoną (šį kartą mudu abu) kepėme mielines pusryčių bandeles. Gavosi tikrai skanios, purios bei kvapnios... gal todėl, kad buvo ruoštos tikrai su didžiule meile...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą