Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2007-07-25

be pavadinimo.

Chaotiška naktis. Dainos pinasi, tiksliau painiojasi, į vieną didelį mazgų kamuolį, kurį lengviau sukarpyti nei išpinti. Nuo T.A.T.U. iki Joy Division. Nesuprantu savęs: vieną akimirką aš sugebu juoktis, kitą noriu isteriškai verkti. Vienu momentu sugebu nardyti trankioje šokių muzikoje, įsivaizduodama save šokių aikštelėje, kurioje išnyksta viskas aplinkui ir aš galiu nevaržomai šokti, o kitą... tiesiog sėdžiu ant kėdės įsikniaubusi į aksominį maišelį su viltimi ir narstyti po kaulelį praradimus, nuoskaudas bei laimės akimirkas. Tų akimirkų tiek daug...

Norėjau parašyti pasaką. Bet negaliu susikaupti. Vietoj to aš susitaisiau savo mylimiausią auskarą. Juodas uodegos galiukas galva trinasi į mano nugarą, kad eičiau su juo pažaisti, bet neturiu jėgų. Reikėtų miegoti, bet akys nesimerkia. Rytoj dar kartą eisiu bandyti... tikiuosi pasiseks. Labai noriu sugrįžti. Pasiilgau knygų kvapo. Žavūs nevykėliai guli ant stalo krašto. Paskaityti? Per daug sudėtinga. Kartais užtenka perskaityti vieną knygos puslapį ir minčių bei svarstymų pasisemi net kelioms dienoms. Bet dabar man jų užtenka ir iš savęs pačios plūstančių. Jie tartum nebe krešantis kraujas, kuris sunkiasi per kanjoną, išvagotą aštrios veidrodžio šukės. Gal reikia panaudoti susikaupusį nemažą kalniuką odos valymo, skaistinimo bei depilevimo priemonių? Tada dar pamerkti trumpučius plaukus į kaukę ir prisiversti išsipešioti antakius, kurie jau pradeda prarasti savo išraiškingą formą. Tada dar nagai. Su rankų negaliu ką nors per daug daryti, todėl "nukentės" kojų nagučiai: tamsaus lako bei truputis šiokių tokių ornamentų. O dar Chna turiu. Gal ką nors nusipiešti? Gal... Visai norėčiau. Gal kai viską pabaigsiu daryti ir įlysiu į kurį nors iš savo šyzovų drabužėlių, pasijausiu geriau? Net neįsivaizduoju. Su knyga per galvą už tai niekas neduos, todėl pabandyti verta. Nebenoriu pamiršti savęs.

Minčių banga atslūgo. Gal vis dėlto pasikloti lovą ir bandyti ropštis į ją? Nors vis vien galiu sau leisti miegoti iki vidurdienio. Eičiau dabar pažiūrėti dar kokią nors romantinę komediją, bet nematytų nebeliko, o visą kita tiesiog dvokia trileriais, koviniais bei siaubo filmais... arba šyzom. Nors filmų jų pavidalais ir mažoka. Daugiau tokių knygų, paveikslų bei drabužių su šyzo elementais rastum nei filmų. Apskritai nelabai ir turiu tokio labai jau normalaus daikto. Visi jie kažin koki kitokie. arba man vaidenasi. Ayj... koks skirtumas.

Einu įlysiu į šiltą vandenuką, o po to jau mąstysiu miegoti ar ne...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą