Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2009-11-13

The Moon Band koncertas Jazz'o palėpėje.

Kai susikuria visai nauja grupė, kuri groja savo sukurtus kūrinius, tai dažniausiai jai prireikia daug, LABAI DAUG laiko, kol pagaliau naujutėlei, niekam nežinomai grupei leidžiama užkelti ant scenos koją ir prisistatyti. Bet šis atvejis visiškai kitoks. Nors TheMoonBand susikūrė dar tik vasarą, bet koncertai pabiro vienas po kito. Štai dar vienas, jau oficialus prisistatymo koncertas, įvyko Jazz'o arba kitaip Henriko (kaip daugelis ją įprato vadinti) Palėpėje.

Smagu turėti talkininkų, kurie apšildo publiką, prieš pasirodant pagrindinei vakaro grupei. Šį vaidmenį puikiai atliko grupė  Moos Gang.

 

Po puikios pradžios sekė trumpa parūkymo - karštos arbatos pertraukėlė (kas kam), po kurios kažkaip paslaptingu būdu labai pagausėjo klausytojų/žiūrovų gretos. Niekas nesitikėjo tokio žiūrovų antplūdžio, nes retai kada į nelabai žinomos grupės koncertą susirenka tiek nedraugų ir nepažįstamų. :D Tai buvo neįtikėtinai maloni staigmena tiek grupei, tiek ir man.
Ir koncertas prasidėjo (deja video medžiagos nebus, todėl teks pasitenkinti tik nuotraukomis). Gėrimės:


 
 

  

  

 Pirmą kartą buvo atliktas kūrinys, kuriame Vilius (bosas) grojo trimitu. 

  

  

 
Va taip smagiai praėjo dar vienas TheMoonBand koncertas, kuris nustebino gausiai susirinkusius klausytojus naujais kūriniais. Laukiame naujų koncertų ir TheMoonBand nuotykių. :}

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą