Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2010-12-17

Kalėdos atėjo į mano namus anksčiau. :)

Na, man pastaruoju metu ir sekasi. Tik sudalyvauju kokiam nors giveaway ir laimiu. :D Net truputį nesmagu taip tampyti fortųną už ūso . :) Bet vis vien labai labai smagu laimėti. Tai vat, šiandien atkeliavo mano laimėtos kaladėlės iš Kitokių Amatų. Labai mielos kaladėlės. Sėdėjau ir žaidžiau su jomis. :D Pasijaučiau kaip maža mergaitė. Iš pat pradžių galvojau, kad jas padovanosiu vienai mažai mergytei, bet ji tokiems žaislams dar per maža... bet kuo toliau tuo labiau mąstau, kad jas pasiliksiu sau.. kad galėčiau kada nors padovanoti savo vaikučiui, besimokinančiam pažinti pasaulį: tokios kaladėlės niekada nesensta. :)


Ačiū Aurelijai ir  Nerijui už tokią šiltą bei jaukią prieš Kalėdinę dovaną. :)

2 komentarai:

  1. Po perkūnais, tai tu ir esi ta pati Aurora.pagone??? Tik dabar susivokiau :DDD
    Atleisk, kad anksčiau neužtikau ir neužėjau pasidžiaugti, kad pagaliau kaladėlės tave pasiekė :)))
    Labai džiaugiamės, kad dovana nukeliavo būtent pas jus ;) Gerų žaidimų ir neplanuok niekam atiduot, džiaukis pati :DDD Aš su jomis sunkiai išsiskyriau :DDD
    Vilniuje Kaziuko mugę lankysit? Jei taip, susiraskit mus Rotušės aikštėje ;) Būtų smagu susipažinti. P.s. mano vyras taip pat keistas :DDD Jei galėtų (jei neturėtų manęs) muzikai atiduotų visą savo gyvenimą... Brazdintų gitara... dainuotų... rašytų... grotų...
    :DDDDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, aš esu aurora.pagone. Tai labai senas mano paštas, dar nuo to laiko, kai aš buvau su lopeta trenkta gotukė. ;D
    Kaldėlių tikrai nusprendžiau niekam neatiduoti (na, gal tik leisiu pažaisti, kai atvažiuos pas mane į svečius.;)
    Palnuoju atvykti į Kaziuko mugę. Pirmą kartą ruošiuosi ten atvažiuoti. Jei tik aplinkybės kojos nepakiš, tai būtinai prieisiu su Jumis susipažinti. ;)

    P.S. Mano vyras irgi tik dėl manęs stengiasi nenuklysti tik į muzikos pasaulį ir dirba, stengiasi dėl mūsų namų, dėl mūsų abiejų. :)

    AtsakytiPanaikinti