Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-03-24

Apie naujas pradžias.

Visi mes turime tam tikrą saugomo zoną, kurioje nebijome apnuoginti savo sielos, kur nebijome tapti tokiais, kokiais mes norėtume būti. Vieniems tai namai, dar kitiems darbas... na, o mano apnuogintos sielos zona yra priešais fotoaparato objektyvą. Fotografuodamasi aš jaučiuosi visiškai laisva. Nuo manęs nukrenta visi kasdienybės pančiai, visi suvaržymai. Tada aš tampu graži, savim patenkinta moterimi, kuri ne tik nori, bet ir gali viską. Tik ten jaučiuosi savimi. Manęs niekada taip neišlaisvino net Vilius. Net prie jo aš save suvaržau, suspaudžiu į rėmus, kuriuos sukalė visuomenė, šeima ir net mano pačios vyras. Neslėpsiu, kad dėl Viliaus aš daug ko atsisakiau. Ir vienas tų dalykų yra laisvės pojūtis fotografuojantis. Pastaroji savaitė atskleidė daug dalykų, kurie slėpėsi šešėliuose.. todėl ir aš nusprendžiau daugiau šešėlyje nebesėdėti. Pavargau būti matoma kaip tvarkinga, klusni namų šeimininkė, kuri niekada nelėkė per pasaulį pakėlus sparnų, kuri niekada nebuvo išsilaisvinus nuo visų suvaržymų ir buvo tiesiog savimi. Labai pavargau. Aš nebežinau koks bus mano rytojus. Juo labiau nebežinau ką veiksiu už mėnesio. Nieko nebežinau. Absoliučiai. Ir pavargau sėdėti ir laukti. Todėl bent jau vieną akmenį nuo savo širdies šiandieną nuritinu ir tikiuosi, kad tai bent šiokia tokia pradžia...

Nuotrauka Žilvino Valeikos

18 komentarų:

  1. Sveikinu, džiaugiuosi ir linkiu išlaikyti tą nuotaiką... Kad ir kaip bėgtum nuo savęs ar ieškojimų, jie vis vien pasivys ir lieps dirbti (mąstyti, aiškinti, tobulėti, judėti)...
    Nuotrauka super !

    AtsakytiPanaikinti
  2. Brumbrumai, o man patinka Jūsų darytos nuotraukos: jaukios tokios. Tokiose norėtųsi fotografuotis. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aurelija, nuotaika tai tikrai ne pati geriausia, bet jei nedaryti nieko, tai tada reišktų nustoti gyventi.. o pagyventi dar tikrai norisi.

    Aš labau bijojau, kad būsiu už nuotrauką pasmerkta. :?

    AtsakytiPanaikinti
  4. just a gorgeous photo

    xoxo
    Christine
    www.aquietdetermination.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aušra, ačiū :) Man būtų malonumas tokį įdomų žmogu kada pafotografuoti ;)

    O dėl ko čia smerkti? Tobula foto su begale jausmų. Dieviška šviesa.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tai, jei tik norėsit, kad pabūčiau modeliu, tai sakykit - aš su malonumu, tai padaryčiau. ;D

    Na, daugelis negali suprasti, kai aš, tokia tvarkinga, padori, "nekaltutė", ištekėjus, sugebu nusimesti drabužius ir fotografuotis pusnuogė. Taip, ten daug jausmų. Mano visuos tuometinius jausmus atspinti Alinos Orlovos daina "Širdis". O šviesa ten natūrali, labai jauki priebalna, tik grindinys baisiai šaltas buvo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. gal daug kas nepažįsta tavo vidaus, jei nustemba ir nesupranta?:)

    O tu Kaune gyveni, taip? Aš Vilniuje. Bet gal kas nors gausis :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Gali būti. Žmonės dažnai tiesiog žiūri, bet nemato. Daugelis mano, kad aš čia pusnuogė, bet nieko daugiau. Nei judesio, nei jausmų, nei šviesos. Dėl to labai skauda. Šios nuotraukos nerodžiau niekam daugiau nei pusketvirtų metų. Tiesiog atėjo laikas kai reikai rinktis, kaip toliau gyventi.. ir ši nuotrauka atspindi viską, kas aš esu, ko noriu... todėl ir parodžiau visiems. :)

    Jei, ką man visai patinka traukiniais važinėtis. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. O nuotrauka išties labai graži. Aš pati truputuką šokau flamenko, ir baisiai mėgstu žiūrėti nuotraukas, su judesy pagautom šokėjom, tai man ši nuotrauka tokia baisiai maloni akiai :)

    Tikiuosi, susistyguos mintys norima tvarka :>

    AtsakytiPanaikinti
  10. Naujos pradžios yra gerai! Džiugu dėl tavęs. Tik linkiu, jog bežvelgdama kitu žvilgsniu į ateitį, nesugalvotum senojo vyro taip pat pakeisti nauju :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Čia tavo foto???? Aš ją esu mačiusi kažkur. Gal fotokudroj.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Gabi, Juste, ačiū. :] SAvo vyro nekeisiu tikrai. :) Tiesiog reikia kažką pakeisti gyvenime, bet tikrai ne vyrą. ;D

    RagaNaite, taip čia aš šioje nuotraukoje. Ir taip, galėjai matyti šią nuotrauką foto kūdroj. Dar ji buvo demonstruojama bent poroj parodų Kaune. Nustebai? :}

    AtsakytiPanaikinti
  13. Labai nustebau, nes man ji atrodė pasakiškai drąsiai. Aš taip laisvai jaustis nesugebėčiau net išdrįsusi. Šilčiausia pagarba tau :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Ačiū. Aš nesu šiaip labai drąsi.. aš tik nebijau būti kitokia... :}

    AtsakytiPanaikinti
  15. Puikiai pasakyta... "Aš nesu šiaip labai drąsi.. aš tik nebijau būti kitokia... "

    AtsakytiPanaikinti