Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-03-15

Rašau čia, nes neturėsiu jėgų atrašinėti į Jūsų komentarus. Gertrūdai yra labai blogai. Labai. Nelabai aišku ar ji šiąnaktį išgyvens. Visi man aiškina, kad neverkčiau, bet negaliu. Teko gerti raminamuosius, kad nesinorėtų šaukti iš nevilties ir skausmo. Širdis plyšo ją matant bejėgę. Net negalėjau jos apkabinti.. tik ausį paglosčiau... ji taip bijojo, kai aš ją ten palikau, o dabar merdėja ir aš nieko negaliu padaryti. Jaučiuosi tokia kalta, kad ją ten nunešiau. Turbūt per daug metų pirmą kartą nuoširdžiai melsiuos, kad tik mano brangioji katukė išgyventų. Pasimelskit ir Jūs...

7 komentarai:

  1. I got your post translated, and even if google didn't get all the words right I understand the main essence.
    I'm so sorry to hear about Gertrude :(
    Be strong, and try to think about and remember all the good times with her!

    Big hug from Miss M
    (and thank you for linking back to me)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Thank you Miss Margarita for your supporting. It's mean a lot to me. Gertruda is getting better now and I think I'll have plenty good time with my little kitty. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei visi žmonės mylėtų taip gyvūnus ir dėl jų jaudintųsi, tai turbūt gyvūnų prieglaudų net nereikėtų. Kiti savo vaikų nemyli tiek, kiek tu myli šitą katę. Oho :)

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vaida, įsivaizduok, jei aš taip myliu savo kates, tai kaip aš smarkiai myliu savo būsimus vaikus.. ir kaip aš be galo myliu savo vyrą bei savo artimuosius ir draugus. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. va, va, tą patį ir galvojau, kaip skaičiau šį įrašą :) Kad kaip tada turėtum mylėti savo vaikus... Gal jau metas ir jų susilaukti, nes man atrodo tavo pasąmonė apie tai klykte klykia, kad jau būtų neblogai jų turėti:)

    Vaida.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Norėti vaikų ir galėti jų turėti yra du skirtingi dalykai. Todėl auginu kates...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Taip, visiškai tave suprantu. Nenorėjau primesti jokios nuomonės, nes gi vis tiek visų peripetijų nežinau.

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti