Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-04-15

Apie saulėtus rytus.

Žinot kaip būna: atsibundi ryte anksčiau nei buvai  planavus, plaukai vis dar būna drėgni ir labai labai susigarbaniavę, katytės, pajutę, kad nemiegi, sulipa į lovą ir prašosi paglostomos. Namie vėsoka, nes (pagaliau) vakar šildymą išjungė, bet turi malonią nuojauta, kad ant virtuvės stalo rasi termosą karštos arbatos, kurią sutaisė tavo mylimasis.. o gal dar ir raštelį paliko.. mmm... man patinka rašteliai, kai jų negaunu, jaučiuosi kažkaip blogiau nei paprastai. Bet šis rytas buvo dar ypatingesnis, nes ant virtuvinio stalo radau ne tik termosą su meile užtaisytos arbatos ir žalsvos spalvos raštelį, bet ir siuntinuką! Jėė!!!! Nuotaikos skalė iš karto pakilo kokiais 120%. :D Šio siuntinuko laukiau ilgai, beveik mėnesį. Jis keliavo iš tolimosios Australijos..
Jau esu rašiusi, kad dalyvauju daugybėje atiduotuvių/giveaway.. ir man sekasi. :D Tikrai sekasi! Kovo mėnesį laimėjau dvejose atiduotuvėse, o praeitą savaitę dar vieneriose. :) Sakysite nesąžiniga, kad aš laimiu ir kiti nelaimi. :? Na, aš labai noriu gražiai gyventi ir man fortūna padeda šį norą įgyvendinti. :)
Vat, apie dovanas. :)
Pirmaiusia derėtų parašyti apei dovaną-vabalą, kurią gavau prieš daugiau nei dvi savaite, bet taip ir neprisiruošiau jos aprašyti. Šiaip aš nesu didelė vabalų gerbėja, bet šis vabalas man patiko ir tiko. Abbey iš Aestheticoutburst, teisybę pasakius, kas dieną organizuoja atiduotuves. :) Ji dovanoja įvairiausius rankų darbo daikčiukus. Tai vat, man irgi nuskilo ir laimėjau šiame<--- jos rengiamų atiduotuvių etape. :) Tai buvo į delną telpantis išsiuvinėtas vabalas. Visų pirma prisegiau jį prie stendo, galvodama, kur jį galėčiau panaudoti. Tada parodžiau jį savo sesei ir ji man pasiūlė iš jo pasidaryti magnetuką nat šaldytuvo. Puiki idėja ir jau už poros valnandų, prisiruošus tai padaryti, pagaminau naują šaldytuvą puošianičą detalytę. :)


Fotografuotis šis vabalas tikrai nemėgsta. Tai vienintelė padori jo nuotrauka. Bet aš juo labai esu patenkinta. Jis įkvėpė kelias idėjas, kaip dar papuošti šaldytuvą. :D Dar kartą ačiū Abbey. ;)

Antroji dovana, atkeliavusi pas mane šį rytą, yra nedidelis žurnaliukas (bet man labiau knygutė) apie rankdarbiautojus iš pietinio pusrutulio. :) Ją gavau nuo Angela iš Three Buttons. Labai krykštavau šį leidinuką laimėjus. :] Neleidžiu aš sau pirkti darbar jokių žurnakų ar knygų, todėl naujs skaitymas namie mane labai džiugina. :) Be to juk esu 488 iš 1000 leidinukų savininkė, tai pasidaro dar smagiau, ir gali būti, kad vienintelė tokio turėtoja Lietuvoje, o gal net ir Pabaltyje. :]]]






Dar kartą ačiū Angela! :)

Dar laukiu šio to gražaus atkeliaujančio iš Australijos, bet apie tai bus parašyta, kai gausiu (jaučiu, kad tai nutiks už mėnesio :). Ir dar nusimato tikrai šaunus savaitgalis Jurbarke, kur švęsim draugės gimtadienį, žaisim su stiklu (krykštauju lyg tai būtų mano pačios gimtadienis) ir tubūt dar lankysimės muziejuje. O jei dar ir oras būtų saulėtas.. mmm... o dabar bėgu kepti nesaldžių keksiuku, nes ne visi tortus mėgsta. :D

Gražaus ir saulėto savaitgalio!

6 komentarai:

  1. O aš niekada nesu nieko laimėjusi ;( ech, bet bent guodžiuos, kad matyt man velniškai sekasi meilėje :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gabi, o man ir meilei sekas, ir loterijose. :D Tai kaip tai suprasti? :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nesierzink, niekšele :P Aš dar sugalvosiu, ką nors :D va, va - vadinasi greičiau pražilsi :P
    Pavydu man, sėdi sau namie, mieliausius siuntinukus vis laiks nuo laiko gauni. Aš tai sėdžiu namie ir laiks nuo laiko vaistinių žurnaliūkščius gaunu :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. smagu kaip :) Sveikinu smarkiai :) o aš dar tik pradedanti blog'er'ė ir jei kur spėju sudalyvauti, nespėjau nieko laimėti... ett.. na bet gal dar nusišypsos laimė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gabi, aš jau imu ir žylu. :D Bėgu plaukų dažytis. :P Žyk imsi ir tu ką nors gausi dovanų. :P

    Mudviabidvi, aš naršau internete be didesnių pertraukų kokius 6metus. Ir beveik visą laiką rašau dienoraščius... tad ir tu tikrai dar ne kartą ir ne du laimėsi atiduotuvėse. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Yay!! So glad you love your zine. I think you're right, you would have to be the only owner of the zine in the Baltics : )

    xx

    AtsakytiPanaikinti