Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-10-13

Mea culpa, mano brangieji Skaitytojai...

Sunku būna sugrįžti. Neplanavau taip ilgai pabėgti iš savo dienoraščio. Bet kai neparašai mėnesį, po to antrą, trečią ar ketvirtą, sunku vėl prisėsti ir aiškiai reikšti savo mintis, pasakoti apie laimes ir nelaimes savo gyvenime, dalintis naujais patyrimais. Labai sunku. O ir nesinori rašyti, kai nuotaika yra slogesnė nei norėtųsi. Labai atsiprašau tų nuostabių žmonių, kurie vis dar užsuka į mano apdulkėjusius virtualius namus ir neranda juose šeimininkės. Labai atsiprašau, jei ką nuvyliau... bet ne visada gyvenimas klostosi kaip norėtųsi.
Kas naujasnio mano gyvenime? Daug kas persimainė, pasikeitė, statėsi ir vėl griuvo, žlugo kai kurios iliuzijos (o atrodė, kad tai realybė), buvo daug nusivylimų ir ašarų, buvo daug juoko ir tylios ramybės. Per visą šį laiką patyriau visą jausmų spektrą. Birželį laukiau, liepą mėgavausi, rugpjūtį kovojau, rugsėjį sustingau, o spalį bandau pabusti iš miego.

Kai "išėjau atostogų", mudu su mano brangiuoju iškeliavome į jo kaimą pabūti. Mūsų laukė labai nemalonus persikraustymo procesas, kurį mes daugiau mažiau sėkmingai išgyvenome, pradėjome beveik tris mėnesius užtrukusį kambario pertapetavimo procesą (dabar daugiau mažiau užbaigtą), beveik mėnesį praleidome gamtoje, o po to ligoninėj, kur teko savyje atrasti daug stiprybės bei jėgų kovoti už mylimą vyrą, tai mane taip išvargino, kad sekantį mėnesį buvau tokia išsunkta, kad tiesiog gulėjau nieko nedarydama ir laukdama stebuklo... po to savaitei gavau darbą, kurio iš karto ir netekau (ne visiems žmonėms aš atrodau energinga ir kalbi :??). Na, o dabar nepaleidžiu iš rankų įvairiausių darbelių, skirtų Kalėdoms, geriu kakavą ir vėl ruošiuosi tapti uolia dienoraštininke.

Kas dėl "Klausimo, klausimėlio"? Aš pažadėjau apdovanoti rašiusias komentarus skaitytojas.. tai ir ruošiuosi ir padaryti, bet... Iš pat pradžių planavau apdovanoti vieną skaitytoją, po to penkias... na, o dabar, kai rudeniniai vėjai vis dažniau man atpučia Kalėdų kvapą ir manyje užgimsta maža mergaitė, norinti apdovanoti visus, aš susiruošiau tai ir padaryti, bet ir vėl bet. Po mano įrašu komentarus paliko net aštuoniolika nuoširdžių skaitytojų, kurių komentarai ne tik padąrsina, bet ir priverčia susimąstyti (aš visą šitą nerašymo laiką ir galvojau apie rašymo tikslus ir galimybes kažką daryti kitaip), todėl aš apdovanojimą norėčiau dar truputėlį atidėti. Tiksliau tai norėčiau padaryti gruodžio mėnesį. Tikiuosi nenusivylėte? Aš tikrai pasistengsiu įtikti ir patikti, o gal ir Jūsų šventes praturtinsiu maža, malonia smulkmenėle. Ar sutariam? :} Taigi Mudviabidvi, Gabiko, Vaida, AuksarankeJuraJura, PasakųHerojau, Egle, Ieva, RagaNaite, Brumbrumai, Ieva, Neringa, Irma, Just, Mika, Supergirl, DanguoleSan, -Minija- aš su Jumis visomis susisieksiu ir išsiaiškinsiu kaip galėčiau gruodžio mėnesį įteikti Jums visoms po širdingą dovanėlę. :)

O dabar aš pasistengsiu Jus pradžiuginti kuo dažnesniais dienoraščio įrašais.
Nuoširdžiai Aušrė Puke.

9 komentarai:

  1. Labai laukiau Tavo įrašų :) Ačiū, kad sugrįžai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. 1. Sveika pargrįžus, ramaus ir šilto /pabudimo/ ir skanios kakavos užsilipus ant baltojo dryžiaus ;)
    2. yesssss! kaip smagu laukti gruodžio :)
    3. užsimaniau kakavos, tingiu eit pirkti ;(

    Smagu, kad atsiradai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gabiko, kakava reikia apsirūpinti dar prieš pat atšalimą, kaip ir kitomis atsargomis žiemai, nes labai jau nesmagu vaikščioti į prekybos centrus darganotomis dienomis, o ypač vakarais. :)

    Simona, smagu sugrįžti. :}

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ogho, kaip netiketa:) Maloni staigmena!
    Tikiuosi tavo gyvenime dabar viskas gerai - visiems pasitaiko sunkiu momentu gyvenime, bet juos iveikus vistik dar labiau ismokstame branginti ir vertinti tai, ka turime:)
    Linkejimai!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Supergirl, džiaugiuosi, kad nustebinau. :) Ir ačiū. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Džiaugiuosi, kad sugrįžai. Dažnai pagalvodavau apie tave. Jau buvau pradėjus nerimaut, net laišką rašyt galvojau... Tada persigalvojau nebūt įkyri :) Keistas dalykas tas virtualus bendravimas. Žmogaus kaip ir nepažįsti, o rūpi... Išvada: GERAS TAVO DIENORAŠTIS. Iki. Laukiu tavo pasaulio naujienų.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Danguolesan, aš irgi apie Tave pagalvoju.. ruošiuosi Kalėdom ir galvoju. :D O be to taip laukiau atvykstant į Kauną, bet nesulaukiu... teks pačiai atvažiuoti į Vilnių. ;)

    Ir labai didelis AČIŪ. :}

    AtsakytiPanaikinti
  8. gerai, kad geri žmonės ir jų geros mintys grįžta :)

    o tave nufotografuoti vis dar noriu ir galvoju. tik bijau kažkaip užkliudyt

    AtsakytiPanaikinti
  9. Brumbrumai, ačiū už gerus tavo žodžius.

    O mane nufotografuoti gali bet kada, tik parašykkur: aš dėl tokio malonumo ir pati galiu į kitą Lietuvos galą nuvažiuoti. :) Ir tikrai neverta bijoti. ;)

    AtsakytiPanaikinti