Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-11-02

Kalėdų manijakės pasiūlymas.

Dažnai mes turime pasakyti kur kas daugiau nei pasakome. Dažnai aš turiu pasiruošus parašyti daugiau nei dešimt naujų įrašų savo dienoraštyje; mano galvoje sukasi daugybė istorijų, kurias taip norisi papasakoti Jums, bet... jau prasidėjo jau trečias mėnuo, kai iš mano rankų nedingsta rankdarbiukai skirti Kalėdom. Kai kurios dovanos jau užbaigtos, kitos pradėtos, o dar kitos dar tik plūduriuoja mano minčių jūroje. Kaip ten bebūtų aš jau senokai gyvenu Kalėdų dvasia.

Mano metai skirtomi į dvi dalis: nuo sausio 1dienos iki liepos 13dienos aš galvoju ką čia įdomesnio ir originalesnio sukūrus artėjančiam mano mylimo vyro gimtadieniui (kiti metai bus tikras iššūkis: gi didysis 30 artėja), o jau nuo liepos 13dienos iki gruodžio 25dienos mano galva pramušta Kalėdomis. Deja dažnai aplinkybės neleidžia pradėti ruoštis dar vasarą, bet bent jau viskas būna surašyta į svajonių spalvos užrašų knygutę (kitiems metams reikės pasirūpinti nauja, nes šią jau baigiu prirašinėti), o nuo rudens pasiruošimo darbai užverda mūsų namuose. Aišku dažnai nukenčia tvarka namuose, bet gerai, kad mano vyro kantrybė yra labai tvirta ir jis pakenčia mane įsikuitusią tarp siūlų, medžiagų ir kitų priemonių skirtų dovanėlėms bei dekoracijoms. Jis toks kantrus, kad net padeda kai kurias mano idėjas įgyvendinti, nors vyriškai pabumba "kam to iš viso reikia". :]
Šie metai turi būti ypatingi. Gyvename ne itin mieliems mano širdžiai namuose, todėl pasitelkiant šventinę dvasią bandysiu juos prisijaukinti. Dar kitaip nei per daugybę kitų praėjusių Kalėdų, savo ilguosius sąrašus užrašų knygelėje prisiekiau truks plyš užbaigti, juo labiau, kad turiu labai jau konkretų terminą ir dar įsipareigojimą nenuvilti man brangių žmonių.
Kiekvienasi metais mudu su mano antraja puse bandome apsikeisti Advento kalendoriais. Praeitais metais aš savo paruošiau, bet ponas Puk ne, todėl jis gavo LABAI DAUG dovanėlių-smulkmenėlių po Kalėdine eglute. Šiemet net, jei ir nepavyks pačiai gauti, bet saviškį kalendorinių dovanėlių rinkinį aš tikrai įteiksiu. O dar susitariau su savo mažaja sese ir nuostabia drauge Simona su jomis keisti Advento kalendoriaus dovanėlėmis. Tai iki gruodžio 1dienos turiu būti pasiruošus jau 3 Advento kalendorius. O kur dar kitos dovanėlės, kurias noriu būtinai būtinai pagaminti. Sakysite apžiojau per didelį kąsnį. Gali būti. Bet koks tas kąsnis bus skanus, ypač jei tik jį pavyks sukramtyti. :D Aišku dabar imsiu ir surizikuosiu bei pabandysiu į savo įtemtą rankdarbiavimo grafiką įtraukti dar daugiua darbų, kurie man kelia malonų šiurpuliuką, ir pasiūlysiu mano mieliesiems skaitytojams su manimi keistis gal ir ne Advento kalendoriais (na, vis dėl to tai 25dovanos), tai bent jau Kalėdinėmis dovanėlėmis. :] Taigi:

Kas norėtų su Kalėdų manijake keistis Kalėdinėmis dovanėlėmis? :D O gal kas nors nori priimti Advento kalendoriaus iššūkį?

Aišku būtų kelios sąlygos, kurias būtų patogiausia aptarti ne komentarų skiltyje, bet elektroninio pašto erdvėje, todėl jei tik šis avantiūriškas pasiūlymas jus sudomino, parašykite man: aurora.pagone@gmail.com.

Nuoširdžiai tikiuosi, kad Kalėdų dvasia jau kutena Jūsų širdeles, nes tai TOKS nuostabus jausmas.:}

3 komentarai: