Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-23

Advento kalendorius. Keturiolikta diena.

Trumpai tariant ši diena kaip ir visos: bėgi, leki, pakuoji, gamini ir vėl bėgi... Deja mano planas, kad visi darbai bus pabaigti dar iki gruodžio neišdegė ir dabar aš vėl gyvenu visiškame chaose,o ne melancholiškame Kalėdų laukime. Tik keliom akimirkom leidi sau sustoti ir įkvėpti. Per vieną tą akimrką išsipakuoji dovanas ir jomis džiaugiesi, o po to ir vėl bėgi lyg be galvos.

Šiandien mano pirmąja dovana tapo didelis ir sunkus paketas. Padėtas ant stalo jis barkštelėjo ir aš jau žinojau, kad ten slepiasi indas. Ir dar ne bet koks, o nemenkas, baltutėlis dubuo. Kaip man patinka balti indai: jie dera prie visko ir visada. :]


Su Viliaus dovana, atvirai pasakius, iškilo labai nemenka problema. Atostogaudamas mano brangusis okupavo kompiuterį ir naršė po interentą, kol rado atpigintą stalo žaidimą "Žodžių bokštas". Jis jo labai seniai norėjo ir aš tai puikiai žinojau... bet kai jau pradėjo svarstyti galimybę imti ir nusipirkti šį savo nusvaigimą, man teko imtis drastiškų bei netikėtų priemonių ir sukeisti 14dienos dovaną su 24 dienos dovana, nes kaip jau turbūt supratote, aš buvau JAU nupirkus "Žodžių bokštą" ir suplanavus, kad Vilius jį gaus per Kūčias. todėl mano daug paprastesnė dovana tapo finaline Advento kalendoriasu dovana,  o "Žodžių bokštas" buvo pradėtas naudoti dar tą patį vakarą. Šiaip tai tikrai puikus žaidimas. :)


Po netikėtumų su Viliaus dovana man visišką atsipalaidavimą suteikė išpakuojamos kitos dovanos.
Neringos įteiktoje man dovanoje aš radau visą komplektą arbatų, kurias būtinai ragausiu kur nors keliaudama, nes tai labai patogus būdas atgaivinti sielą arbata nesivežant didelės dėžutės su arbatžolėm. :)


O Sima prisiminė mano norą turėti patogią mentelę tešlai maišyti ir  it kokia fėja išpildė mano norą. :D


 O aš šią dieną savo sesei ir Simai padovanojau po nertą pagalvėlę. :)

Neringos pagalvytė.


Simos pagalvytė.

2 komentarai:

  1. Aš taip pat dievinu baltus indus ir ne tik!!!
    Apskritai l. myliu šią švaros, ramybės, tylos, šviesos spalvą!!!!Man viskas, kas balta - gražu...

    AtsakytiPanaikinti
  2. -minija-, man balta spalva irgi labai patinka. :) nors visikšia baltuose namuose nagalėčiau gyventi: greitai norėtųsi juose kuo daugiau spalvų "užveisti"; o be to nelabai praktiška. :)

    AtsakytiPanaikinti