Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-24

Advento Kalendorius. Šešiolikta diena.

Hmmm... o šiandiena buvo tokia diena, kad aš negavau savo Advento kalendoriasu dovanėlės nuo vyro. Tiksliau gavau, bet kitokia forma. :) Jis visą dieną plūkėsi virtuvėje ir gamino lentynas iš visiško nieko, o tiksliau iš senų spintelių liekanėlių, rastų rūsyje. Be to pritvirtino vieną, mums nereikalinga salione, sekcijos dalį, kurioje aš susikroviau bent jau didžiąją dalį savo lėkščių, puodelių, taurių ir kitų serviravimo indų. Dar pakėlė virtuvinio stalo stalviršių, nes net man jis buvo per žemas, taip padarydamas papilodomą nišą pjaustymo lentelėms susidėti. Ir dar sumeistravo kabyklą keptuvėms, papildomą lentyną kolidoriuje, kad turėčiau kur savo rankinuką nusimesti bei tapetais aptraukė DAUG kartoninių dėžių, kurias aš užpildau nedažnai naudojamas daiktais. Jau kitą dieną dar surentė papildomą lentyną puodams bei pritvirtino skalbimo mašiną, kad ši nevaikščiotų po virtuvę, nes grindys itin nestabilios (kokios ten grindys.. linoliaumas ant lentų... :/). Kai atsikraustėm į šį butą, aš savo indus, puodus ir smulkiąją buitinę techniką turėjau laikyti darbo kambaryje-sandėliukyje arba dėlioti ant taburečių, o dabar viskas daugiau mažiau turi savo vietas. Šiaip aš tikrai nesu patenkinta tuo, kaip atrodo mūsų virtuvė, bet, kai pagalvoji, kad ten nebuvo nieko, o Vilius iš to paties nieko sugebėjo padaryti lentynas, tai aš sėdžiu išsišiepus iki ausų ir delniukais ploju. :D Tai tikrai buvo puiki Advento kalendoriasu dovana, nors ir nesupakuota. :)

Na, o kalbant apie tai, ką buvo galima išpakuoti... tai Vilius gavo nuo manęs vieną mielą, vaikišką dalykėlį. Jis visada praeidamas pro guminius ančiukus, kurie vonioje plaukioja, jei tik jiems leidi, sakydavo, kad tai visai mielas daikčiukas. Tai aš TĄ mielą daikčiuką ir padovanojau. Tiksliau net 5 tokius. :) Pats gi nenusipirks. :D


Iš nuo savo sesers Neringos šiandien gavau dovanų irgi su vonia susijusį daiktelį. Ji žino kaip aš labai mėgstu pamirkti kvapnioje vonioje, pasilepinti ir atsipalaiduoti, tai todėl padovanojo ciklameninius vonios perlus. Juos ištirpinus karštame vandenyje, vanduo tikrai nusidažo ciklamenų spalva ir aromatas tikrai labai raminantis. :)


Na, o aš, žinodama mano sesės silpnybę karvutėms ir ženkliukams, padovanojau jai ne ką kitą, bet ženkiliuką su linksma karvute. :)


Kita dovana, kuria man teko laimė pasidžiaugti šią dieną buvo Simos padovanoti du kulinariniai žurnalai, kuriuos godžiai varčiau, kol mano vyras buvo užėmęs virtuvę. :)


O Sima, tikiuos, šią dieną džiaugėsi išpakavus auskarus, labai jau virtuvine tematika. :]


Taip pat šiandien aš buvau pradžiuginta kelione į medelyną, kur įsigijom mano svajonių eglutę, kad maža nepasirodytų. Ji ramstė mūsų buto lubas, o viršųnę galėjo pasiekti tik Vilius. Ir namai dabar jau pakvipo Kalėdomis. :}

2 komentarai:

  1. Norėtųsi pamatyti eglutę :)Faini ančiukai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaida, būtinai įdėsiu mūsų Kalėdinės eglutės nuotrauką. ;) O ančiukai iš tiesų labai mieli. :)

    AtsakytiPanaikinti