Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-23

Advneto kalendorius. Dvylikta diena.

Kad ir kokios gali būti dovanos nuostabios, bet pati nuostabiausia yra mylimo vyro buvimas kartu su manimi. Šį nepakartojamą pirmadienį mano vyrui prasidėjo taip ilgai lauktos, išsvajotos atostogos, kurios tęsis visą mėnesį. Tai buvo dižiausia dovana man, kokią tik buvo galima įteikti. :) Bet be to aš ir šiaip dovanų gavau. :D

Šiandieninė dovana nuo mano vyro buvo netikėta. :) Ar kas nors dar pamena, mano įrašą, kur viena nuostabi mergina man padovanojo ne tik krūvą (jau antrą) monetų, bet dar ir juostinį fotoaparatą? Tai vat, tam, kad aš juo galėčiau žaisti, mano brangusis padovanojo man foto juostelę. Pačią paprasčiausą (na, turbūt ji vis vien visa bus sugadinta), bet skatinančią save išbandyti ir dar vienoje kūrybinėje srityje. :)


O aš išpildžiau savo vyro vieną iš nusvaigimų ir nupirkau jam knygą paie grybus, kurios jis taip labai norėjos, bet visada sakydavo, kad yra svarbesnių dalykų ir jis jos nepirks. :) 


Nuo sesers gavau vieną smulkmenėlę į savo smulkmenėlių kaupyklą ir šokoladinių pinigėlių, kuriuos sąžiningai visus iki vieno suvalgė mano Vilius. :)


Aš taip pat sesei padovanojau smulkmena jos smulkmenynui: mažą medinį drambliuką, kad šis jai sėkmę atneštų. :)


Simos dovana mano tiesiog pribloškė savo netikėtumu. :D Ši dovanėlė buvo tokia Mukataniška, kad kitaip ir negali būti. Net Vilius susirūpino, kad tokios teigiamos netikėtumo reakcijos net jis nesugeba išgauti. :D Gavau ne ką kitą, o žydrais žirniukais nusagstytą pižamą. :}


Na, mano dovana Simai nebuvo tokia įspūdinga, nes aš tiesiog jai padovanojau žvakę. :}


Beveik visose nuotraukose šmėžavo Gertrūda. Jai tą dieną taip norėjosi DAUG meilės ir švelnumo. :)

2 komentarai:

  1. Pižama tiesiog žavinga, aš irgi tokios norėčiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaida, čia jau Tau su Sima reikia aiškintis, kur ji tokią žavingą pižamą įgijo. ;)

    AtsakytiPanaikinti