Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2009-08-20

Kuršių Nerijoje

Labas rytas/diena/vakaras... kam kas.


O man tai gražiausi vaizdai veriasi priešais akis.. ir na ir kas, kad vėjas kiek žvarbokas pučia, nes juk yra kas sušildo..



O kai žiūri į akis, atrodo, kad kiaurai į dangų žvelgi.. ir marios, buvusios tokios nemielos širdžiai, atrodo jaukios.. ir taip norisi įsikurti vienam ant kranto esančių namukų ir kartu su savo Debesų Žmogumi ten susenti..



Sustabdytos akimirkos...


Ir niekada nežinai ar kada saulė nusileis, ar vėjas nustos pūtęs... bet atėjus tokiai akimirkai gali visa širdimi šaukti, kad buvai laimingą ir kad davei visą savo laimę bei šilumą savo vyrui...


O čia kad būtų ne taip ilgesinga...



_ ,, _

O ar jau minėjau, kad ši kelionė buvo ekonominė ir norėdami kuo daugiau sutaupyti mes pasirinkome gyvenimą palapinėje ir maisto ruošimą lauke? Ne? Tai vat.. čia buvo mūsų virtuvėlė:



O čia mūsų vakarienė, kurios mes su nekantravimu laukėme visą dieną:



Norint šį troškinį reikės: konservuotos mėsos skardinės, poros skardinių konservuotų pupelių su padažu, poros skardinių konservuotų smulkintų pomidorų savose sultyse, konservuotų žirnelių skardinės, aliejaus, druskos, pipirų, prieskoninių žolelių.

Į įkaitintą aliejų sudedame konservuotą mėsą ir pakepiname, supilame pupeles ir troškiname kelias minutes. Tada supilame žirnelius ir vėl kelias minutes troškiname. Galiausiai supilame pomidorus bei prieskoniu pagal skonį, pasūdome ir troškiname apie 15min. Labai skanu su šviežia duona. :)

Desertui crazy arbūzas..



Ir naktinis pasivaikščiojimas prie jūros..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą