Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2010-06-11

Isle of Man: apie labai organizuotą pilį ir paskutinį koncertą.

Tebūnie palaimintas žmogus, kuris išrado analginą. Nežinau, ką būčiau darius be vaistų... bet vaistai padėjo bent numalšinti drebulį bei galvos skausmą, o visą kitą pataisė nuostabiai praleistas laikas kartu su Viliumi besilankant Castle Town'o pilyje muziejuje.
Išvažiavome gana anksti, kad vėl netektų paskubomis apžiūrinėti muziejaus, apsirūpinome reikiamai cukraus šaltiniais ir išėjome leisti laisvalaikį kaip mudviems patinką: fotografuotis, domėtis, vaikiškai džiūgauti... ir rinkti pamestas monetas (bet apie tai kitą kartą).

Man labai patiko tos visur augančios palmės: pasižiūri į jas ir iš karto šilčiau pasirado. :)


Balandis požemiuose.
Castle Town

Čia mes buvome išgąsdinti...

 ...štai šitų sargybinių.

O čia įrodymas, koki neaukšti žmonės buvo.

Kuklus vaišių stalas... nelabai, skaniai maitinosi karaliai... :?

 +
 :D

Viduramžių virtuvė: čia liepsnojo tikra ugnis ir dūmai buvo labai kvapnūs, 
o ant sijų bėgiojo netikros žiurkės - vikas kaip ir priklauso.

Atvirai pasakius tokiam gerai, net labai organizuotam muziejuje dar nesu buvus. Muziejaus darbuotojai ne tik paaiškina, kas yra neaišku, bet ir nurodo, ką po ko derėtų apžiūrėti, kad būtum pamatęs viską. Mums abiems labai patiko. Aš net pamiršau, kad esu peršalus, pavargus ir noriu skaniai bei sočiai pavalgyti. Tad apsirūpine mielomis smulkmenomis atsiminimui ir būdami itin gerai nusiteikę dar neskubėjome atgal į Douglas'ą ir ėjome apžiūrėti Castle Town'o.

Truputį pasivaiščiojus pajautėme, kad jau artėja laikas grįžti, nes TheMoonBad'o laukė dar vienas, šį kartą jau paskutinis koncertas saloje.


Ignas karščiavo, bet koncertas buvo nusisekęs ir visiems buvo smagu. Nieko negaiždami, po jo mes ramiai parėjome namo ir jau paskutinį kartą gulėme miegoti ant nelabai patogių sofučių, galvodami, kad jau rytoj mes važiuosime namo...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą