Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2010-12-10

Apie žiemą ir kates.

Šią vasarą aš labai dažnai išleisdavau Mėją "pasiganyti" į balkoną: mes užkalėme visas buvusias skylės, o balkono kraštą gausiai apstačiau gėlėmis, tad Mėja kuo ramiausiai (tiksliau man ramiau buvo) galėjo mėgautis grynu oru ir vargšų vorų, musių bei kitų vabalų naikinimu balkone. Net dabar atšalus ji atsisėda ant palangės ir galvute stumia rankeną, pasižiūri į mane ir ūkteli, kad aš ją leisčiau į balkoną, bet... atėjo žiema ir kažkaip nesinori tiek daug kainuojančios kambario šilumos išleisti į balkoną. Bet kartais galima. Be to ir Gertrūda dar gyvenime niekada nebuvo kojos padėjusi ant sniego.. tad vieną gan gražią dieną aš išleidau kokiai 15minučių savo mergaites-katytes į balkoną. :)



Na, Mėja nelabai myli sniegą: jai mielesnė vasariška šiluma ir dūzgenčių bitučių garsas... o Gertrūda kaip visada patenkinta viskuo ir ją daug sunkiau buvo parvaryti į šiltą kambarį nei Mėją. :)
Tad tokios paprastomis laimėmis užpildytos mano dienos... iki Kalėdų vis mažiau laiko, todėl verčiuosi per galvą... jaučiu, kad teks atsisakyti miego...

4 komentarai: