Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-03-27

Apie tingų nieką.

Tingus savaitgalis. Viskas vyko lėtai. Gal šiek tiek nuobodžiai. Nieko ypatingo. Pilki siūlai, karoliukai, vąšelis, apvalios formos. Saulė, mėlynas dangus ir nežmoniškai žvarbus vėjas, pučiantis nuo Nemuno pusės. Vilius. Susitaikymas būna nuostabiausia pykčio dalis. Gavau dovanų knygą, kurioje sutalpinta daug įdomių faktų, ir mielą pakabutį-vandenį. Čia buvo tikrai pavėluotos gimtadienio dovanos. O dar namie žydi geltoni narcizai ir baltos chrizantemos. Sanpaulija irgi ruošiasi žydėti. Manęs laukia gėlių persodinimas ir dar DAUGYBĖ planų šiai savaitei. Nežinau kaip man valdyti savo laiką, nes norisi tiesiog voliotis ant šylančių kambario grindų kartu su katėmis. Reikia prisiversti sau įspirti ir pajudėti iš tingaus sustingimo taško. Bet. Bet. Gerai, kad bent namų nereikės kuopti, nors pavasariniu tvarkymusi jau seniai kvepia... geriau eisiu pirma naujas užuolaidas siūti, nes senosios "tradicinės" mane varo į neviltį. Norisi visko naujo. Ir to naujo norisi kuo daugiau ir greičiau. Gaila, kad neturiu burtų lazdelės, kuria pakaktų pamojuoti ir norai tiesiog švyst ir išsipildytų. Turbūt daugelis kartais to norėtume. Bet dažnai visas smagumas slepiasi ne rezultate, bet pačiame procese... mano procesai dabar labai tingus, sulėtėję ir labai jau ilgai trunkantys. Kaip ir šis savaitgalis. Nieko naujo. Nieko ypatingo. Ir visos mano mintys tokios.. todėl lyg ir rašau, bet lyg ir nieko neparašau. Turbūt laikas miegot... :?

8 komentarai:

  1. O aš jau kuris laikas niekaip nesugebu sau įspirti. Ir liūdna kažkaip, bet vistiek - sunku tuos tinginius ir apatijas visokias išvaryt velniop.

    Baisiai pavydžiu - man visiškai nesiseka augint gėlyčių (bazilikai, pipirnės ir kitos žolės auga, o gėlės - niekaip). O man taip gražu :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. aha, laikas gerai išsimiegoti. ;) :D
    Na čia ne toks jau pagyrų komentaras, bet vis tik komentaras. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gabi, Man net prisiversti į lovą nugriūti yra gana sunku, o ką jau kalbėti apie kokią rimtesnę veiklą. :/
    O gėlės man dar geriau augtų, jei tik šviesos bent truputėlį būtų daugiau namie, o tai amžinoj prieblandoj gyvenam. (gėlių auginimo paslaptis yra geros trąšos. ;)

    Sum, nesuprantu žmonių, komentuojančių vien tik dėl komentaro. Negi taip tikimasi "pažįmėti teritoriją" , atseit "čia aš buvau, užeik ir tu į mano blogą". :/ Fui, kaip šlykštu tai. :/

    AtsakytiPanaikinti
  4. Turbūt esame ant tos pačios bangos, nes ir man žiauriai tingisi (o norai tai kirba viduje...) daryti bet ką... net rašyti į savo blogą tingiu... Turbūt čia toji pavasarinė vitaminų trūkumo depresija spaudžia. Tuoj pradės šviesti saulelė ir gal geriau pasidarys, ir daugiau noro ir daugiau jėgų atsiras. To ir linkiu ;) Ir kad savaitės planai jos pabaigoje būtų įgyvendinti. Visi ;)
    Beje - be galo dėkui už auskariukus (jie taip ilgai iki manęs keliavo...)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Egle, abejoju ar visus savo planus įveiksiu per šią savaitę. :D Aišku būtų gerai, bet jų tiek daug, o dar tas tinginys toks didžiulis.. :/ Matyt, visiems toks sunkus startas prieš visas vasarines veiklas.. bet kaip nors visi įsibėgėsime. ;)

    Tikiuos, kad auskarai tikrai patiko. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. ufff, gal žinai tą stebuklingą receptą kaip nugalėti tinginį?

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  7. Vaida, deja nežinau.. todėl dabar užuot ką nors naudingo dariusi žaidžiu naują žaidimuką apie piktus paukščius. :/

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aušra, svarbiausia, kad mėgautumeisi, net jei tai ir tinginiavimas :)

    AtsakytiPanaikinti