Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-03-07

Terliukai.

Tvarkydama savo senus piešinėlius kompiuteryje aptikau keliatą skanuotų paveiksliukų, kurie buvo piešti dar mokykloje, 12-oje klasėje. Dažniausiai aš juos paišydavau pamokų metu, nes kai piešinėju, tai galiu visiškai puikiai susikaupti bei klausyti dėstomo dalyko. Jie nėra ypatingi. Tiesiog tų "dūdlinimų" dėka mano galvelėje gimė mintis, kad visai neblogai būtų išmokti iš tiesų gerai piešti... Dabar, po tiek daug metų (siaubas kaip aš seniai mokyklą baigiau o.O), tas mano paišymo būdas, šiek tiek patobulintas ir be tuo metu buvusio pykčio praeitą savaitę vėl atgimė. Pasidariau keliatą eskiziukų, Vilius (jis mano didysis kritikas :D ) juos gana teigiamai įvertino.. dabar belieka juos gerokai apdirbti photoshop'u ir turėsiu naujutėlį, gražutėlį, iš nieko neskolintą Dreisenos "rūbelį". :) Senieji mano piešinukai yra nespalvoti, o naujieji (jei viskas seksis kaip susplanuota) margės įvairiausiomis spalvomis. Bet negaliu aš ignoruoti savo terliukų pačios pradžios ir atiduodama pagarbą jiems (jei jau sukėliau savo senus rašymus, tai ir piešinius turiu parodyti ;) šiandieną rodau juos Jums.











Aišku palyginus mano piešimus dabar ir tada, tai šiuos terliukus reikėtų tiesiog trinti ir pamiršti. Bet negaliam sunaikinti to, kas paskatino bandyti kažką daugiau padaryti. Bent jau tada visai neblogai mokėjau pieštuku tonuoti. ;D

P.S. Naujesnius piešinisu parodysiu tada, kai nepatingėsiu juos nuskanuoti. ;) Galėsit tada juos palyginti. ;)

5 komentarai:

  1. Jei šitie like, tai nauji - tuo labiau. :D Ačiū. :}

    AtsakytiPanaikinti
  2. viename pamačiau angelą, jau norėjau įkelti nuorodą, kad būtų aišku kuriame ir žiūriu, parašyta "mirties angelas" - kai geras :)

    P.S. įdomūs terliukai

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man tada viskas buvo vien tik mirtis, nelaimės bei tragedijos. :D Ir pavadinimai atitinkami. Dabar aš tuose terliukuose kur kas gražesnių dalykų įžvelgiu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dailūs "terliukai" ir nereikia jų trinti, nes kartais gera pasižiūrėti į pirmus darbus ir suprasti, kad nestovi vietoje.Sėkmės kūryboje.

    AtsakytiPanaikinti