Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-04-18

Apie žolės vartojimo procesus. :)

Šiame<-- savo dienoraščio įraše rašiau, kaip Gertrūda niokojo mano begoniją (liūdnos žinios, po savaitgalio tai pačiai begonijai reikia ieškoti naujo vazono, nes mergaitės sudaužė mano gražujį-mėlinąjį :/) ir dėl to aš pasėjau ekologiškų kviečių, kad mano mažoji viską suvalgysiu ėstų juos, o ne mano gėles. :) Agnė suabejojo ar mano katės ės nosį badančią žolytę. Kad ir kaip sunku nufilmuoti kaip Gertrūda vegetariškai maitinasi, bet šis faktas buvo užfiksuotas. :)


Nenuorama mano mažoji katytė: vos tik pamato, kad ją filmuoji ar fotografuoji, tuoj jai prisireikia tai patikrinti ir ji pamirštą ką veikusi iki tol. :)

6 komentarai:

  1. Faina, kad pasiteisino :)
    O as va savo katei uzauginau kazkada, tai ji atsisake valgyti. Bet uztat ziurkes ir sisnsilo mielai sugrauze :P

    AtsakytiPanaikinti
  2. Auksaranke, na, mes ne be reikalo Gertrūdą vadinam "viską suvalgysiu" - jai ką paduodi valgomo ar nevalgomo, ji viską bent jau pabandys ėsti. :D
    O augini ir katę ir graužikus namie? Nebando katė sumedžioti žiukių ir šinšilo?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ziurkiu jau nebeturim (turejom 3). Tik sinsilas vienas beliko (buvo porele).
    Bet kate ju nemedziojo. Ji gi seimos narys, kitaip sakant - zmogus. Jai grauzikai neidomus. Uztat kai trecia dukra parsivezem is ligonines, labai isizeide: dar viena konkurente :P Ir gyveno balkone 2 savaites, nejo i ta kambari, kur kudikis buvo. Kol galu gale suprato, kad viskas cia rimtai ir ilgam :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mums norėjo padovanoti porelę šinšilų, bet pabijojom juos imti, nes mūsų katės labai plėšrios, ypač Mėja. Vyro svajonė yra gekoną laikyt, bet irgi bijom, kad suės jį dar pirmą dieną. :/ Nežinau, kaip su mažais vaikais, nes mūsų namuose per du metus mažiausias (ūgiu) žmogus buvo ir vis dar yra aš, o vaikai nesilanko... Visi sako, kad susilaukus vaikelio, naminius gyvūnus geriausiai atiduoti, nes ten kailio dulkės etc. + papildomas rūpestis jie. Bet va, auginat tris dukras+katę ir šinšilą ir lyg ir viskas gerai. :) Tai ir mums susilaukus vaikelio gal nebus didelių rūpesčių su dievm katėm. :)

    P.S. Ir jūsų katė su charakteriu. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. mes parsinesem savo pelene 'Dusty' namo kada didckiui buvo 3 metukai o jauniausiam 1 metukas. Vaikai ja tampydavo kilnodami uz kaklo, o ji nei karto nei vienam neikando...manau cia priklauso nuo kates temperamento...jos gi visos skirtingos kaip ir zmones ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Irma, mūsų mažoji katė užaugo su maža mergiate, kol mes ją parsinešėm, tai ji leidžiasi tampoma, o didžioji katė augo tarp suaugusių ir mes jos netampėm, nenešiojo ir neniurkėm labai stipriai. Ir šiaip jos toks charakteris labai individualus, labai karingas. Va, nebuvom visą savaitgalį ir sesuo kates buvo likus pažiūrėti, tai Mėja taip ir pralaukė mūsų grįžtančių, o Gertrūda net nepasigedo. :) Man todėl patinka katės, nes jos visos su labai ryškiais charkteriais. :)

    AtsakytiPanaikinti