Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-04-06

Ar dabar jau pavasaris?


Taip atrodo mano vargšė begonija po daugkartinių Gertrūdos antpuolių. Su Mėja tokių problemų niekada nebuvo. Na, taip ji yra ne vieną ir tikrai ne du vazonus sudaužius, bet niekada negriaužė gėlių lapų. Atrodo ir vitaminų duodam savo katukėm, ir maistas tikrai nėra prastas, bet, turbūt, Gertrūda yra gurmanė ir karts nuo karto nusprendžia pasimėgauti apyrūgščiu begonijos lapu. Pasitarus su mama (ji tikra kačių auginimo specialistė), pasėjau ekologiškų kviečių, kad mano katukės turėtų savo augaliukų, kuriuos, be mano širdelės skausmų, galėtų pešti.


Taip atrodė kviečių daigeliai vakar. Šiandien jie kur kas didesni, bet namie taip apsiniaukę, tad rodau vakarykščią nuotrauką. Pažiūrėjus į šį vazonėlį iš karto pajaučiu artėjantį pavasarį, šiltą vėjalį ir ramius vakarus sėdint žaliuojančiame balkone, klausantis nuostabios muzikos, gurkšnojant vyną, padėjus galvą ant mylimo vyro peties.. mmmmm.. O šiandien lyja, apniukę ir norisi kiurksoti namie. Toliau einu kuisti savo darbelių ir tikėtis, kad rytoj saulė iškiš nosį iš už debesų. :)

_ ,, _

O čia šiaip aš ir tai, kaip gražiai mato mane  mano vyras. :]


 Ir dar truputėlis muzikos. :] Brian Eno This visada siejosi su pavasariu.

4 komentarai:

  1. Labai gražus portretas. Man tik skaitant įrašą kilo toks klausimas: o katukės tikrai valgys šiuos kviečius. Mano tėčio katinas atsisako - daigų viršūnėlės badosi, į nosį nemaloniai duria... Linkiu, kad taviškės galvotų kitaip.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Agne, ačiū. :) Gertrūda "ima" net ir kaktusus, tai kviečių viršūnėlės nemanau, kad bus kliūtis. :D Šiaip esu mačius ne vieną katę, kuri su malonumu peša žolytę, augančią vazonėlyje. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai gražiai atrodai nuotraukoje :)

    AtsakytiPanaikinti