Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-04-08

Mėja.

Pastaruoju metu iš esmės rašau tik apie Gertrūda. Gertrūda tą, Gertrūda aną. O Mėja? Aš jos tikrai nepamirštu. :) Tik šiomis dienomis mėjos pagrindiniai užsiėmimai yra miegoti. :] Aišku tas jos miegojimas yra tiesiog angeliškai gražus, todėl vertas tikrai įamžinti. :)



Miega mano Pukutė visur. :) Aišku, atšilus orui, prasidėjo prašymas ją išleisti į balkoną, bet man vėdinti smarkiai kambarių nesinori, todėl apsiribojam gaiviu oru pro truputį pravertus langus. :) Taip, mano gyvenimas nelabai kuo ypatingas.. taip, mano gyvenime trūksta veiksmo.. :/

Šiandien klausom The Doors, nes vakar klausėm Devendra Banhart. Balsai iš tiesų panašūs. Gražu. :)

10 komentarų:

  1. grožis tavoji Mėja :) myliu kates. Labai šeriasi?

    ar žinai, kad niekas kitas tik pats žmogus sau gali įsiteigt bet ką. Kuo daugiau kartosi kad tavo gyvenimas neypatingas tuo greičiau jį tokiu paversi. Aš žaviuosi tavimi, kad tu moki džiaugtis mažais dalykais. Tai yra nuostabu. Kiek daug žmonių to nesugeba..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Violeta, nežmoniškai mano Mėja šeriasi. Ir dar labiau šukuotis nemėgsta. :/ Tai vaikštau paskui su šepetuku ir vis pašukuoju, o ji mane pakandžioja už tai. :D

    Na, aš per daug nesiskundžiu savo gyvenimu. :) Tik atrodo turėtų kas nors vykti, bet nevyksta. :? Norėtųsi ir man parašyti apie ką nors ypatingo įvykusio mano mano gyvenime... bet rašau apie savo kates. :D na, arba bent jau norėtųsi nulėkti kur nors ir gerai pašokti penktadienio vakarą, o ne dar vieną filmą pažiūrėti. Man iki "pilnos laimės" labai jau nedaug tereikia. :}

    AtsakytiPanaikinti
  3. <33


    p.s. I'm having 2 giveaways on my blog right now for shirts from SOL & denim shorts from Runway Dreamz if you'd like to check it out. xx
    devorelebeaumonstre.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mano katė irgi labai šeriasi, ypač dabar kai pavasarėja..ir šukuotis taip pat nemėgsta :) aš laukiu kol kietai įmigs ir apšukuoju :)
    Tas "vykti nevykti" labai subjektyvus dalykas. Turiu draugą, kuris per mėnesį išmaišo pusę Europos ir sako man "kas pas tave naujo" ir aš pagalvoju, kad blemba nu nieko...:D
    ir dar, aš tave menkai pažįstu..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš vos tik pasiimu šepetuką šukuoti (tas pats su žirklutėm nagams) Mėjai labai jau staigiai miegai išsilaksto. Tik tiek gerai, kad per du metus tik viena susivėlusi sruoga buvo, kurią iškirpt tereikėjo. :) Galvoju, kad švelnesnį šepetėlį reikėtu nusipirkt, nes tas "dratinis" gana aštriai atrodo.. :?

    Na, vyksta pas mane kažkas. Gyvenimas niekada nestovi vietoj. Va, švarką ką tik baigiau persiūti į liemenę. Beliko tik gražiai apdekoruoti atvartus. :) Bet penktadienio vakarą norėtųsi išsidūkti, nulėkti į kokį koncertą, išgerti vyno, o dar geriau džino, papliurpti.. bet mano vyras būna toks pavargęs, kad net nebedrįstu net užsiminti apie ėjimą kur nors. Vat ir sėdžiu penktadienio vakarą viena, siuvu, žiūriu kas vakarinį filmą, valgau šaldytas braškes.. tada prieš miegą apžiūriu atsiradusias raukšlytes ir pasijaučiu gana sena.. o norisi dar taip lėkti, atrasti, linksmintis. Tikiuosi vieną dieną galėti sau leisti pasijusti bent trumpam ir vėl vėjavaikiškai.. :)
    Violeta, turiu tokią nuojautą, kad dar mudvi susipažinsim. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. O tai kur dabar kokie geresni koncertai ar renginiai Kaune vyksta? Nes aš tai nieko gero nepastebiu, va, seniau tai kokių roko renginių, kas savaitę būdavo, o dabar jau kelinti metai, kažkaip nieko patrauklaus ir dominančio nepastebiu.

    Dreisena,tai bandyk su kokiomis bičiulėmis į miestą išlėkt pasižmonėti:)

    O mūsų (draugo) katinas irgi prašosi į balkoną, kai šilta būna. Bet mes tai jį ten ir uždarom trumpam, nešaldom kambarių :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na, dabar AntiPopse daug koncertų kas savaitgalį vyksta, bet ten tiek mažai erdės ir tiek daug žmonių. Dar DžemPub'e kažkas vyksta (na, bent jau diskoteka tai tikrai :D). Kartais būna koncertų Punto Picoje, bet kažkaip picerijoje koncertas nelabai "skaniai" skamba. Abato Menėj ir Senamiesčio Vyninėj smagu pasėdėti.. Aišku visada paklydusias dūšelias "priglaus B.O. :D Aš dabar visai neišranki rengiams pasidariau. Kartais tiesiog norisi "eiti" kurnors ir tiek. :)
    O bičiulių nelabai turiu, su kuriomis galėčiau kur nors nueiti pasilinksminti. :/

    Aš gyvenu pirmame aukšte, balkonas grotuotas, jei palikčiau kates be priežiūros balkone ir dar duris uždaryčiau, tai jos tikrai iššokų "pasivaikščioti" į kiemą, o po to jau gaudyk jas po visą Aleksotą. :/

    AtsakytiPanaikinti
  8. parašiau komentarą ir neleido įdėt, ot nu ;/ Teks rašyt iš naujo.

    Tai va, nei toje picerijone, nei menėje, nei vyninėje nesu buvusi. :) O Antipops'e ir džempabe tai esu buvusi po kartą. Bet Antipops'e tai tikrai nesąmonė vietos atžvilgiu. Kam tie du barai, galėtų bent iš vieno koncertų metu išnešti stalus ir kėdes. Nes buvau Xess koncerte, ir vietos nebuvo ir garsas blogas buvo. Kažkaip Vilniuje, kokiam Mulen Ruže koncertai man visada labiau patikdavo, bet dabar ir ten jau ilgą laiko tarpą nerandu nieko mane dominančio. O dabar dar ir daug seniau mėgtų grupių jau nebegroja, tai ir nebėra dėl ko eiti. Kažkaip naujų fainų grupių irgi neradau dar. O ten visokia pankų muzika tai man nelabai. :)
    Bet irgi būna, kad nėra su kuo kur nueiti, o dar dažniau net nėra už ką. O ir su grįžimais naktį problema dar būna, nes taxi man visada gaila pinigų, o pėstute tai nelabai smagu eiti vienai pro visokius ne kokius rajonus.

    Na, tas mūsų katinas tai lauko paniškai bijo (jei pabandysi išnešt, tai suvarys visus nagus į nugarą) bet balkone pabūna, kai šilta, o šiaip jis du kartus jau buvo iškritęs iš ketvirto aukšto pro langą. O kažkada dar visai mažiuką jį kažkokie išgamos išmetė pro langą tiesiai draugo broliui ant galvos ir dar žvengė. Tai va, nuo to laiko jis ir yra toje šeimoje.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Aušra, atleisk už nekuklų klausimą - kiek tau metų?:) Kaip parašei apie tas raukšlytes, pagalvojau, kokia aš sena turbūt jau turėčiau būti:))))
    Vyksta vyksta vis kažkas tame tavo gyvenime, kai paskaitau blogą, tai vis kažką veiki, o argi tai ne vyksmas.
    O gal vyro draugai kokie nors yra, poros? Būtų linksma kokiems keturiems, prieš tai pagurkšnoti vyno, džino namie pas ką nors, kas arčiau gero taško gyvena ir po to nueit pasišokt? jei mntoli, ir rajonas nėra labai pavojingas, galima nueiti ir pareiti pėstute. Gal ir vyras norėtų pasižmonėti ir atsipalaiduoti. Nors aišku lengva man sakyt... Vyras pas mane nešokantis, bet visad einam su draugais, tai "pasipurtyti" prireikus šokių aikštelėje yra su kuo. Nors tai vis rečiau darau, ach... Senatvė:)))
    Tu tik neliūdėk... vakaras su filmu ir šaldytom braškėm, prisiglaudus dviem meiliom pūkuotom būtybėms, žinant, kad tavo vyras beprotiškai stengiasi vardan jūsų gerovės - vienas nuostabiausių dalykų, kurie pasitaiko šiame beprotiškame pasaulyje.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Vaida, Abato menėje labai skanus alus. Labai. O vyninėj smagu pasėdėti tiek divese, tiek su būriu draugų. :) Antipopse tikrai maža vietos, O Džempube tai šiaip ten diskoteka. :D Kai gera komopanija, tai bet kur smagu. :)

    Rimante, man 25metai. Atrodo nedaug, bet pastaruoju metu atkreipiu dėmesį, kad mano oda keičiasi, kad nuotraukose ir veidrodyje pastebiu raukšlytes palei akis ir lūpas. Labai retai kas paprašo dokumentų (o prieš porametų net alaus vietinėj partuotuvytėj be paso neparduodavo :D).
    Na, gyvenimas nestovi vietoj - tai turi kažkas vykti. :) Mano vyro draugai ir yra poros, bet kartais tiesiog norisi "turėti savo" draugių ir bendrauti su jomis mergaitiškai, o ne tik apie šeimas, kates ir buitį. :) O nueiti kur nors pašokti yra beviltiška: neikas iš mūsų draugų nešoka, o juo labiau mano vyras. :/ Vyras norėtų kur nors išeiti, bet kai nueinam ir pasėdim tik iki 21h, o jis nori miego, tai koks ten buvimas.
    Dažniausiai aš nesu liūdna, tik kartais pasijaučiu vieniša. Dėl to labai nepergyvenu, bet tas bendravimo trūkumas pasijaučia. :) Bet turiu savo blogą ir paplepėjus čia, man nuotaika pasitaiso. ;)

    AtsakytiPanaikinti