Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-06-17

Klausimas, klausimėlis.

Visų savo mielų skaitytojų noriu paprašyti: parašykite po komentarą, kuriame apibūdintumėt mano dienoraštį. Pavyzdžiui: linksmas, įkvepiantis, liūdnas, slegiantis etc. Nes pastaruoju metu vis daugiau sulaukiu nemalonių anonimiškų komentarų, kuriuose teigiama, kad rašau "depresiškai" ar dar visaip kaip blogai. Tai tikrai mane liūdina. Taip nuliūdina, kad paėmiau ir nusprendžiau visų ne anonimiškų skaitytojų to paklausti: tai koks tas mano dienoraštis? Ir ar tikrai jis toks slegiantis? Ar tik "anonimiškiems" taip atrodo? Aišku už Jūsų brangią bei būtinai nuoširdžią nuomonę bus atlyginta miela smulkmenėle-staigmenėle. Rašykite teisybe ir aš bandysiu pasitaisyti, jei ką. ;)

Jūsų atsakymų lauksiu iki birželio 27dienos. ;)

Ačiū. :]

P.S. Nuo šiol mano dienoraštyje negalima komentuoti anonimiškai. ;)

P.P.S. Neišsigąskite, jei Jūsų komentarai iš karto nepasirodys, nes netrukus išvažiuosim paatostogauti kaime, o žinot kaip kaime su internetų būna. :]

18 komentarų:

  1. Labas :> man jie yra įkvepiantys ir skatinantys mastyti ;) po kai kurių temų baltai pavydžiu, po kitų imu purtyti savo gyenimą ir ieškau atsakymų į neraminančius klausimus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man rodos, visiem tiem "anonimiškiem" prieš ką nors skaitant, reiktų susigaudyt ką iš vis jie ruošiasi skaityt, gi aiškiai viršuj parašyta - "Mano gyvenimo dienų kronikos". O dienos tai kokios būna, tokios būna, ir nieko čia nepadarysi :D Gi neišimsi liūdnų/slegiančių ar dar kokių dienų iš savo gyvenimo tam, kad visokie "anonimiški" nesikankintų tai skaitydami.

    Jaukus tas tavo kampelis, būtent dėl to, kad toks kaip gyvenimas - ir liūdnas, ir linksmas, ir sliegiantis, ir rūpesčiais/džiaugsmais besidalinantis.

    Gerų atostogų ir skanių braškių :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bet visgi, ot kokie šlykštūs yra lietuviai, užuot patys nieko nedaro, bet kitiems aiškinti tai patys pirmi prisistato. Kažkada berods jau sakiau, kad neverta kreipti dėmesio į tokias nuomones, kaip "net nesinori skaityti", "per daug depresijos" - juk tai tavo dienoraštis, ir jame tu turi teisę rašyti kaip tik nori. Jei kažkam nepatinka, tai lai neskaito. Bet va, ne, vis vien labai smagu prirašyti komentarų. Kai rašydavau dienoraštį, tokių komentarų irgi susilaukdavau. Rašo, "pas tave vieni paistalai, čia nėra, ką skaityti". Manau, didžiausia bėda yra tai, kad kai kurie labai tikisi atrasti bloguose kažkokias jiems tinkančias tiesas, o kai nerandai, tai tada pyksta:).

    Tavo dienoraštis yra NUOSTABUS, kaip tik ir patinka jis man (kaip ir daugeliui) vien dėl to, kad jame galima rasti visokiausių gyvenimo spalvų :) O aš pvz. liūdnus rašymus mėgstu :) Mėgstu šiaip visokius :) Gerai, kad žmonės kažką rašo :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gyvenimas buna labai ivairus. Tad normalu, kad ir dienorastyje buna visokiu irasu: ir liudnu, ir dziaugsmingu :) Tavo dienorastis yra tikras gyvenimiskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. sutinku, kad gyvenimas visoks ir dienorastis gali buti visoks, bet jei jis yra labiau niurus nei linksmas tai kodel tai neigti? si bloga galeciau pavadinti - gloomy - geriausiai matyt sitas angliskas terminas atitinka nuotaika. Nesakau, kad reikia kazka keist, jei rasai tai, kaip jauti, vansi viskas ok, bet sakyt, kad yra kitaip nei yra irgi nereiktu.

    AtsakytiPanaikinti
  6. juk cia asmeninis dienorastis, po galais :) juk kiekvienas uzsukantis visada turi teise - neskaityti. Zinoma, kai rasai kokia aktualia tema, norisi padiskutuoti, isreiksti nuomone, bet tai yra visai kas kita nei vertinti dienorasti bendrai. juk nedalyvauji tinklarastininku konkursuose.. juk cia tavo erdve.
    as tiesa sakant vis nesuprantu kaip tokia puiki mergina kaupia tiek liudesiuku savy, nes tikrai daznai rasai liudnai. bet jei rasymas cia tau padeda - tuomet nenustok :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Turiu prisipažinti, kad blaškausi beveik tik po rankdarbibius blogus. Bet tavasis toks ypatingas, kad yra tarp jų :) Man jis įdomus, įvairus ir žaviuosi tavo minčių dėstymo būdu ir apskritai mintimis, kurias tu užrašai.
    O tiems komentatoriams, kurie rašo visokius atsiliepimus, norėčiau pasakyti ,kad tegu eina skaityti kitų dienoraščių. Čia mergina rašo savo mintis, dalinasi savo gyvenimu su kitais - ir tai yra nuostabu,kad gali pažvelgti į pasaulį kito akimis. O nuotaikų ir situaciją būna visokių - tai įrašai visokie. Taip ir turi būti. Negyvename visi nuolatiniame vakarėlio siautulyje.
    Rašyk, Aušryt, toliau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Manau, turėtum ne skaitytojų, o savęs paklausti, kam tu rašai šitą tinklaraštį. Daugiau sau ar skaitytojams? Jei tai tam tikra terapija ir rašydama tu jauti palengvėjimą ar kokią kitokią teigiamą dalyką - viskas ok. Jei rašai skaitytojams - vėl gi - į kokią auditoriją orientuojies? Ką nori jiems pasakyti?
    Visiems neįtiksi. O visų pirma - čia tavo erdvė ir tau spręsti apie ką rašyti. Skaitytojų teisė rinktis - skaityti ar ne.
    Jei nori linksmybių - tegul skaito alfa.lt ar klubas.lt anekdotus ir plektus. :)
    O kiekvienas turi savo rašymo stilių. Jei derinsies ir rašysi kitaip - būsi nebe tu.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Viskas čia gerai. Blogas yra asmeninis kiekvieno rašytojo dalykas. Siūlau viską palikti kap yra ir kaip TU nori, kad būtų, o skatytojų rotacija būtina...

    Asmeniškai aš praleidžiu visus įrašus apie kates, nes aš jų nemėgstu, nors pagal kilmę turėčiau mėgti, o kitus mielai skaitau :) bet dėl to tikrai neprašyčiau keisti kažką.

    Sėkmės ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. tik rašydama dėl savęs sulauksi skaitytojų. turi daryt viską dėl savęs ir kaip jauti, tada ir kitiems busi įdomus.

    aš paskaitau. ne visad. bet dažnai. nes įdomių minčių randu. bet va visi tie pergyvenimai, kad manęs neskaito, mane šiek tiek piktina ir atbaido. nes nors ir per atstumą skaitydama, tokius komentarus vis tiek priimu kaip kritiką, kodėl dažniau neskaitau :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tavo dienoraštis puikus. Ir tu turi talentą parodyti, kaip gyveni. Retas kuris turi tokią galią ir drąsos tam.
    Aš manau, kad esam labai skirtingos, bet nuo to tik įdomiau sekti Tavo blog'ą.
    Sėkmės! :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. man tavo blogo įrašai kažkas tarp poezijos ir gyvenimo. o poezija kažkodėl man siejasi su trapumu, liūdnumu, išgyvenimais. tai vat, šioje tavojo gyvenimo poezijoje (blogo įrašuose) aptinku daug tavęs pačios. ir tai faina.
    bet negi verta bėgti nuo savęs dėl anoniminių (o kad ir ne anoniminių) komentatorių? nebent norisi išeiti į mases, tada jau tikrai vertėtų pergalvoti įrašus. ;) o šiaip, turi skaitytojus, turi save, tad ir rašyk taip, kaip tau norisi. o skaitytojai, tai ką, kartais skaitysime, pritarsime ar atjausime, o kartais nesuprasime ar pasukiosime pirštą prie smilkinio, bet tai juk mes. visi skirtingi. kartais nuotaikoj, kartais bjauriai nusiteikę...
    c'est la vie. :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Lankausi pagrinde įvairių rankdarbių bloguose...nepasaint blogo autorės tautybės, visų blogai pasižymi tuom ką aš vadinu "happy happy fasadu": pasigyrimai naujai įsigytom priemonėm, idealiu interjero dekoru, išpuoštų vaikučių nuotraukom+aprašymu ant kiek jų vaikas esa protingas, pasiekęs, ir t.t,....viskas taip saldu ir cheeky. Visad skaitydama tokius blogus pafantazuoju koks jų realus gyvenimas po tuo fasadu :)
    Neperseniausiai skrebinau savo mažylio traumą: http://www.flickr.com/photos/34386833@N07/5474419635/in/photostream
    Taip pat sulaukiau keletą anonimiškų komentarų, atseit kam tokiom baisiom nuotraukom dalinuosi?
    Todėl kad toks gyvenimas yra: būna ir gražių momentų, būna ir liūdnų...As bandau visa tai įamžinti žurnalistiniu stilium o ne fantastiniu.
    Žaviuosi tavo blogu (ir tavimi) kad rašai taip ką jauti..man jis toks asmeniškas, patikimas...lyg pasikalbėjimas su artima drauge. Nematau fasado dūmų. Esi be galo drąsi kad pasiryžai pasidalinti savo asmeniniu gyvenimu bei apmąstymais...neslepi liūdnų išgyvenimų ir pagrinde vien dėl to mane tavo blogas užkabino ;)
    Tad nieko nekeisk...'smart move' kad neleidi anonimiškų komentarų. Jie neturi jokios vertės juk...jei žmogus turi slėptis po anonimo užuolaida išsakyti savo nuomonę, tai esa be stuburkaulio žmogus.
    ***
    Apie kates...šį kartą užsukau čia būtent dėl jų :) mano katė pradėjo kramtyti šluotą...pamenu kad mačiau čia įrašą kuriame pasidalinai kaip ten auginai žolytę kačių kramsnojimui...einu dabra atrasti.
    Taip ir toliau...nepasiduok provokacijom ir bereikšmėm nuomonėm.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Pakankamai dažnai užklystu į Tavo blogą, o tai jau daug ką sako turint omeny tai, kad per dieną peržiūriu tik kokius 4 sekamus blog'us, paskui kažkaip aptingstu ir imuosi kitos veiklos.
    Smagu skaityti, kaip Tau sekasi, ką veiki ir ką jauti. Negaliu pasakyti, kad įrašai liūdni, nors anekdotais jų taip pat nepavadinsi :) Paskutiniai įrašai tokie rimtesni buvo, bet juos atsveria tokie smagūs kaip tas apie kačių mėgiamas vietas pasėdėti ar tas man labai patikęs apie Tavo sielos seserį. :)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Tai, kas atsitiko tau, nėra nei "normalu" nei "tipiška" blogerio gyvenime. Pasaulyje milijonai blogų, kuriuos galima ir skaityti, ir ignoruoti. Akivaizdu, kad kažkas asmeniškai pradėjo tau kenkti ir jaučia dėl to pasitenkinimą.

    Atrodo, "anonimiškas" pasiekė tai, ko norėjo - tu jau suabejojai savimi. Ir be reikalo.
    Kaip sakė Oskaras Vaildas - "Būkite savimi! Visa kita jau seniai egzistuoja".

    O čia geras postas visiems, rašantiems blogus ir susiduriantiems (ar dar tik susidursiantiems) su panašia problema - http://www.problogger.net/archives/2008/04/19/how-to-deal-with-negative-comments-on-your-blog/

    To Irma: man labai patiko tavo terminas "happy happy fasadas" :) Labai taikliai ir teisingai įvardinta :)))

    AtsakytiPanaikinti
  16. As visada kartoju - nepatinka, neskaityk:) Na kokia cia problema? Kam zmogus eikvoja laika skaitydamas ta, kas jam nepatinka ir dar pasistengia pakomentuoti. Niekad to nesuprasiu, bet turbut visokiu zmoniu yra ir visokiu ju reikia pasaulyje:)
    Kadangi as rasau apie kosmetika, pirknius ir t.t. daug kas paskaicius blog'a galiu pasirodyti pavirsutiniska. Bet juk ne visas mano gyvenimas apie tai sukasi. Reikia suprasti, kad tokia yra mano blog'o kryptis ir jeigu ji taves nedomina, paprasciausia butu neskaityti.
    Taip paciai as suvokiu ir tavo blog'a, kurio pasirinkta kryptis yra tavo dienos emociju aprasymas, visiskai normalu ir man priimtina atrodo, kad dienos buna tiek linksmos, tiek liudnos:)
    Svarbiausia buti tolerantiskiems, suprasti, kad visi mes esam skirtingi zmones ir visus domina skirtingi dalykai. Jeigu tau patinka tai ka darai, tiesiog daryk ta ir toliau, gyvenimas mums duotas vienas, tad megaukimes juo:)
    Sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  17. labas,

    vakar netyčia "užtikau" Tavo "dienoraštį", tiesą sakant nežinau kodėl, bet ilgokai skaičiau, tarpais buvo gaila Tavęs, kartais, galvojau kokia Tu stipri ir įdomi asmenybė ir labai norėjosi pasakyti, kad esi "ŠAUNUOLĖ" - ne kiekvienas galėtų taip atvirai viską rašyti, nes daugelis mėgsta slėptis po savo kaukėmis...šiaip tai dvelkia kažkuo pas Tave liūdnu, kažkoks tarsi rimties niūrumos šydas būtų uždėtas, bet Tavo tikrumas mane labai žavi..

    AtsakytiPanaikinti