Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-23

Advento kalendorius. Penkiolikta diena. Ir trumpa išvyka.

Turininga diena. Keliavome į kitą Lietuvos galą. Keliavome kažkur už Utenos, kur vien tik nebylus GPS mirksėjimas mus vedė. Aplankėme Kitokius Amatus. Keliavome su slaptu reikaliuku (tiksliau aš keliavau, o Vilius apie tai nė nenutuokė) ir su dideliu noru asmeniškai pasveikinti Aureliją ir jos vyrą su artėjančiom šventėm. Susipakavom dovanikes, truputį šiokių tokių lauktuvių ir išvykome. Nuvykus į svečius, mus pasitiko ne tik labai malonų šeimininkai bet ir trys pliušiniai labradorai, kurie mus tiesiog dar labiau užkrėtė noru turėti tikrai didelį šunelį. :) Pabuvom, pasisvečivom, tikiuosi, labai neįkirėjom, gavom nuostabių ir netikėtų dovanų ir palikom toliau Aureliją ir Nerijų dirbinti Kalėdines dovanas nekantraujantiems jas gauti. :) Gražiai ir ramiai gyvena nuostabūs žmonės. Įkvepia didžiuliu noru taip pat imti ir rizikuoti gyvenime siekiant svajonių, o ne vien tik sėdėti ir laukti, susitaikant su dažnai slegiančia realybe.

Aš su Aurelija nebuvau specialiai tarusis keistis Kalėdinėm dovanėlėm, bet už jos nuostabų gerumą norėjau ją pasveikinti, todėl padovanojau jai mažutėlį, pačios dekoruotą vazonėlį, nertą pagalvėlę ir vertus auskarus. Tikiuosi ji dovanom nenusivylė. :)


Labai netikėtai Aurelija ir Nerijus mus išvykstančius apdovanojom jų pačių gaminta lesyklėle ir jų nuosavų bitučių suneštu medumi, kurio aromatas ir skonis nekartojamas.


Na, bet kaip be Advento dovanėlių šiandieną. Jos gi irgi buvo. :)

Vilius labai šiemet pasistengė ir prilankstė daug dėžučių (kurias aš po to dar kartą perpanaudojau savo rankdarbių kambaryje). Šią dieną aš taip pat ir vėl gavau išlankstytą dėžutę, kuri barškėjo. :) Joje slėpėsi nemenka sauja karoliukų, kojinės su kaukuolytėm ir drakoniukas-magnetukas, papildęs mano magnetukų mini kolekciją ant šaldytuvo. :)


O Vilius mainais į tai gavo dovaną mudviem abiem. Aš jam padovanojau dvi itin puošnias taures vynui ar kitam gėrimui. :)


Mano sesers dovanėlėje slėpėsi nuostabi keramikinė sagė, kurios geltonumas labai dera  su mano violetiniu megztinuku. :)


Aš savo sesei tą dieną padovanojau vonios druską, kad galėtų pasilepinti šiltoje, levandomis kvepainčioje vonioje. :)

Simos dovanėlę, kad ir kiek čiupinėjau, niekaip nebūčiau atspėjus, kas ten slepiasi. O tai buvo mažulytis levandų maišelis, kuris dabar kvėpina mano drabužių stalčių. :)


O pamenate matavimo indą, kurį aš gavau nuo Viliaus dovanų. Tai vat, buvo taip. Mudu su Viliumi vaikščiojome po parduotuves ir aš pamačiau šį matavimo indą, pažiūrėjau ir nusprendžiau, kad jis puikiai tiks Simai dovanų. Pati tokio jau labai seniai norėjau, bet sau nepirkau. Kai išpakavau Ketvirtos Advento dienos  dovaną nuo Viliaus pamačiau, kad gavau dovanų tokį patį matavimo indą, nes Vilius labai ilgai ieškojo tokio daiktelio man dovanų, bet plastikinio nenorėjo pirkti, o kai pamatė, kad aš perku tokį Simai, susinervino ir vis vien įgijo ir man tokį patį. :) Dabar abi turim po vienodą stiklinį matavimo indą. :D


Va, tokia buvo turininga mūsų diena. :)

3 komentarai:

  1. Taurės tai tiesiog žavingos, kur radai tokias? :)
    Tokie matavimo indai tai yra tikras gėris, aš tenkinuosi senu tarybinių laikų plastikiniu,bet vis vien jis man labai geras yra :) Nepatinka man receptai, kai neparašyta tikslių kiekių, o man reikia viską pasimatuoti,jei tą dalyką darau pirmą kartą :)

    Su nekantrumu laukiu kitų įrašų apie kitas dovanas. Na, nors šie įrašai,kaip ir sakei, gerokai pavėluoti,bet bus puikus gidas, ieškant dovanėlių 2012 metų Kalėdoms :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau tauriu grazumas. Mielai priglausciau tokias pas save :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vaida, GinCherry, taurės tikrai nuostabios: sunkios ir labai dekoratyvios. :] Radau jas maximoje, už labai nepatrauklią kainą, bet man jos pasirodė idealios, todėl ir įgyjau jas dovanų Viliui. :)

    AtsakytiPanaikinti