Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-24

Advento kalendorius. Septyniolikta diena.

Namuose atrodo jau nebeatrasi vietos kur praeiti. virtuvės pertvarka, dovanų gaminimas-pakavimas, milžiniška eglutė ir nežinia kada kuopta buitis. Baisu ir ne kitaip. Gerai, kad katėms smagu voliotis čežančiam popieriuje, o tai bent kam linksma. Dienai įkvepia galimybė pasidžiaugti dovanomis bei pradžiuginti kitus savo gerais norais. Todėl džiaugiamės..

Šaindien ir vėl gavau jau labiau apčiuopiamos formos dovaną, kuri buvo asmeniškai man. Vilius specialiai surado ir įgijo man gobtuvą, kad aš nesušalčiau. Kitiap nei mano vyras, aš labai myliu visokiausius galvos apdangalus. :}


Kažkada, kai man mano brangusis padovanojo maišelį siuvinėjimo siūlų, adatas, medžiagos ir net žavingas žirklutes, nes aš norėjau išmokti siuvinėti, pažadėjau jam išsiuvinėti boso raktą. Tai vat, ir išsiuvinėjau, ir rėmukus perdirbau iš labai labai senų rėmukų, kurie nebuvo labai tiesūs bei tvarkingi, bet buvo. O mes dabar dar viską stengiamės perpanaudot, kad tik nereikėtų išlaidauti. Juo labiau, kad perdaryti jei visai neblogai atrodo. :) Tikiuos pradžiuginau savo brangųjį, prisimindama savo pažadą, nors ir nesu gera siuvinėtoja (schema mano pačios nupaišyta). :)


O iš savo dovanų dėžės, įteiktos mano sesers, aš išsitraukiau dovanėlę, kuri ji pati padarė. Tai labai miela sagė, jos pirma tokia daryta. :)


Na, o mano sesuo šią dieną išsipakavo mažą baltą pelėdytę. :)


Sima mane pradžiugino man padovanodama labai žavaus dekupažui skirto popieriaus, kurį jau mintyse žinau kur panaudosiu, va tik laiko tam pritrūksta. :D


Mano įsitikinumu gražiausiai maistas atrodo baltuose induose, o spalvingos sriubos ar troškinio grožis tikrai nebus užgoštas baltame dubenėlyje, todėl aš Simai padovanojau du baltus dubenėlius sriubai. :)


Tai tiek gėrybių buvo šią dieną. :)

5 komentarai:

  1. Paskaiciau apie baltus indus ir truputi nustebau :) Kai atsikraustem cia, tai neturejom nieko ir teko susipirkti viska ish naujo. Zinoma, indai buvo supirkti visi balti ir man tai labai labai nepatiko. Kai ishsikraustem gyventi atskirai, tai praktiskai pirmas dalykas buvo tai, kad ash nusipirkau spalvotu indu :) Manes balti indai visiskai neikvepia nei gamybai, nei man smagu valgyti ish ju :) Bet smagu, kad yra zmoniu, kuriems priesingai. Jei mes visi butumem vienodi, tai butu neidomu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. GinCherry, aš labai myliu ir spalvotus indus ir jų net labai daug turiu, bet... kai jie sudūžta, tai beveik neįmanoma surasti kažką naujo, kad visas komplektas indų nesusigadintų. Be to fotografuojant maistą, jis baltuose induose daug gražiau ir ryškiau atrodo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi, koks mielas gobtuvas. Aš seniau irgi nelabai mėgau baltus indus (bet pas mus jie ir negražūs buvo - tarybiniai nusidėvėję), tai atsimenu, kad kai pradėjau dirbti, tai iškart į namus nupirkau spalvotų lėkščių :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vaida, kiek žonių, tiek skonių. :) O balti indai - labai praktiška. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. dabar prisikaičiusi maisto blog'ų jau mėgstu ir baltus, bet man patinka tie tokie balti indai su visokiais pagražinimais, kaip krašteliai lyg servetėlės atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti