Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-23

Advento kalendorius. Vienuolikta diena.

Laukimas - tai ir nerimas, ir didžioji dalis norimo rezultato. O šios dienos buvo tikrai verta laukti. Dovanų antplūdis milžiniškas. Tai gi šiandien išpakavau ir džiaugiausi...

Nuo savo vyro gavau labai praktišką dovaną, kurios niekada man nebus per daug. Puodkėlės, kaip ir žvakės ar kojinės: visada laukiama dovana. :)


Na, aš irgi nelabai atsilikau su savo dovana nuo savo vyro ir įteikiau labai praktišką daiktelį, kuris jam pravers, kai tik jis sugalvos ką nors meistrauti (jau pravertė ne kartą ir ne du). Tai ruletė-metras, ar kaip ten kitaip dar tai pavadinti. :)


O nuo save sesers gavau labai nepraktišką, bet gražų, daiktelį. Tai porceleninių gėlių puokštelė.



Maniškės dovanos sesei viduje slėpėsi elniukas, skirtas pakabinti ant Kalėdinės eglutės.


Ir dabar mano įrašai nuo šios dienos apie Advento kalendorius tik dar pailgės, nes prisideda ir mano avantiūra su Sima. Kadangi mudvi jau turėjom būti apsikeitę saviškiais kalendoriais ir, be abejo, išsipakavę po vieną dovaną, bet to nepadarėme dėl netikėtų negalėjimų susitikti, tai šią dieną išsipakavom po dvi dovanėles, valgydami Simos keptą nuostabų obuolių pyragą.

O aš išsipakavau vieną dovaną, kurios "nemačiau" perkant. :D Tai buvo nepakartojamai žavūs popierėliai keksiukų formelės. Žavu iki negalėjimo. :}


Antroji dovanėlė, su didžiuliu nekantrumu išpakuota svečiuojantis pas Simą buvo prieskoniai kepiniams. Taip ir panižo rankas kuo greičiau bėgti kepti Kalėdinių sausainių vos užuodus nuostabius kvapus, sklindančius iš dovanų pakuotės.


O tuo pačių metu, kai aš džiaugiausi savo dovanėlėmis, Sima išsipakavo dovaną, kurios įsigijimo irgi "nematė". :} Tai padėklas, su CocaCola Kalėdų seneliu, nes nieko nėra Kalėdiškiau, kaip CocaCola reklamos (na, ir kas, kad limonadas neskanus :).


Kartais aš vis dar stebiuosi mano ir Simos panašumu, nes ir aš savo antrojoje dovanoje buvau supakavus nemenką krūvelę naminių ir ne prieskonių, kurie, tikiuosi, pravers gaminant nuostabiausius patiekalus.


Va, toks ilgas šis įrašas gavosi. Jaučiuosi nusipelnius puodelio arbatos. :}

2 komentarai:

  1. Kokios nerealios virtuvinės pirštinė ir puodkėlė - turiu silpnybę elniams ir briedžiams.
    AŠ irgi pritarsiu, kad visokie prieskoniai (man dar tai būtų ir visokie įdomesni aliejai,padažai) yra labai puikios dovanos :) Šaunios šios dienos dovanėlės tikrai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. vaida, dovanos tikrai šaunios. :}

    AtsakytiPanaikinti