Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2013-03-22

Penktadienis: spinta ir kiti mano pabumbėjimai

Širdis ima ir akimirksniui sustoja. Sustoja vėjas, jo genami debesys, sustoja Saulės spindulys, nespėjęs nutūpti ant Tavo odos, sustoja sukusis Žemė, nes liepsna, virpėjusi Tavyje sustoja... O tada ir vėl viskas vėl ima bėgti. Ir vėjas, su jo genamais debesimis, ir Saulės spinduliai tupia ant odos Tavo bei ją šildo, Žemė vėl ima suktis pašėlusiu 24valandų per parą greičiu, bet liepsnelė Tavyje jau nebedega taip skaisčiai kaip anksčiau. Gyvenimas tęsiasi, nes jis niekada nesibaigia. Pasibaigiam tik mes su visomis savo akimirkomis.
___

Sėdžiu prie kretančio ir burzgiančio kompiuterio. Rodos laiko yra, bet kažkaip nebemoku aš jo turėti. Atsikėlusi einu dirbti, o vakare griūnu miegoti ir nenoriu net pagalvoti apie kažko kito viekimą. Turiu krūvą laiškų, kuriuos reikia būtinai atrašyti, darbų, kuriuos reikia būtinai užbaigti.. bet kuo daugiau TŲ būtinybių atsiranda, tuo labiau aš noriu miego. Kaip žinia, pavasaris mano nemėgiamiausias metų laikas. Jis mane nuteikia labai ne kaip. Patapau niurzgantis ir bumbantis, nepasitenkinimu spinduliuojantis neigiamų emocijų kamuolys. Tai praeis, kai pasibaigs pereinamas žiemo-vasaros laikotarpis. Visada taip būna. Turbūt taip visada ir bus. Tik vieną vienintelį pavasarį aš spinduliavau meile visam pasauliui ir tik todėl, kad buvau labai šviežiai įsimylėjusi savo būsimą vyrą... gaila, kad įsimylėjimo jausmo negalima pamerkti į spiritą ir atsidarius buteliuką karts nuo karto pauostyti tą saldžiu naivumu kvepiantį mirkalą. O dabar tik prisiminimais reikia gyventi, nes kasdienybė nebekvepia nei romantika, nei kitais egzotiškais dalykėliais. Gerai, gana man bumbėti. Darbai patys nenusidirbs, o mano pertraukėlė deja negali tęstis amžinai.

Kadangi šiandien penktadienis, o pagal rašymo planus, kurių aš visiškai nesilaikau, šiandien aš turiu rašyti apie savo aprangą. Planų nesilaikau, bet vis prikalbinu savo vyrą mane nufotografuoti, kai jaučiuosi, kad tą dieną atrodau bent pusę velnio. Va, dabar turiu net tris pusę velnio aprangos derinukus.

Ilgaauliai batai + juodi džinsai + odinis diržas su kniedėmis + tamsiai žali blizgantys maškinėliai + mėlynas džinsinis švarkelis + žali plastiko auskarai + pakabukas katė + aptrankė-dygliukai. Skirtas kovo 8dienos pasivaikščiojimui.

Ilgaauliai batai + juodos šilkinės pėdkelnės + smėlio spalvos sijonas + juoda megzta liemenė + pilkšvos smėlinės spalvos diržas + spalvotai dryžuoti marškiniai + raudonas paltas + pakabukas katė + auskarai mėlynos/raudonos snaigutės + tamsaus šokolado spalvos odinė rankinė + šviesiai mėlynas megztas šalikas + senovinė keramikinė sagė, kurios nuotraukoj nesimato. Skirtas reikalų reikaliukų tvarkimui ne mūsų kaime.

(Vėl gi) ilgaauliai batai + juodos šilkinės pėdkelnės + rožinė suknelė + žaliai melyni marškiniai + diržas kaspinėlis + pakabukas katė + juodo stiklo auskarai + apyrankė dygliukai. Skirtas sekmadieniniui apsipirkinėjimui.

Ar kam įdomu iš kur aš savo drabužius gaunu? O gal tiesiog sudėti nuotraukas, kurias pažiūrėsite, ir net nieko nerašyti?

P.S. O kaip Jūsų pavasaris?

2 komentarai:

  1. Pagaliau vėl atsirado įrašas :) Manau, kol oras normaliai neatšils visi burbės ir nespinduliuos.. :)
    Kas liečia drabužių kilmę.. Nežinau ar labai svarbi.. :) Bet kas į dienos aprangą įeina - būtinai parašyk.. :) Ir tas dalis kurių nesimato - nufotografuok atskirai :) Nes pvz "žali auskarai" nesimato.. O smalsu.. :)

    AtsakytiPanaikinti