Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-03-14

Apie savaitgalį.

Kažkoks labai keistas man šis savaitgalis buvo. Įsisiūbavo mano supynės galvoje ir pradėjau balškytis nuo minimumo iki maksimumo. Iš proto galima išeiti. Kūnas irgi parodė savo nemeilę man ir dėl to jaučiuosi tik dar labiau sutrikus. Matyt dėl to pavasario. Reikia vitaminų pagert ar ką? Turėjau eiti prekiauti į kaunietišką Kaziuką savo papuošaliukais. Juos net susipakavus buvau, pasiruošus.. O sėdėjau ir nėriau sau pavasarinį antpečiuką, dekoratyvines juosteles, lupau žievę nuo pagalių ir tuos pagalius (galų gale po beveik dvejų metų) kabinom ant sienos. Vilius gyrė mano kulinarinius sugebėjimus, o aš džiaugiausi matytama savo vyrą daugiau nei dvi valandas per dieną. Niekur nėjom. Visiškai. Visi mėgaujasi pavasariu, o mes mėgavomės namais. Sujauktais, nesiurbliuotais, pilnais nelygintų drabužių bei suplanuotų darbų, kuriems nei pradžios nei galo nematyti. Man mat mano supynės įsisiūbavo galvoje. O gal ne tik tai? Kartais sveriu visus ir prieš, o po to einu panerti. Labai daug turiu darbelių sukrautų ant ir po mano darbo stalu, bet man tik neriasi. O reiktų ir siuvimo mašina jaukintis, nes pūpso visai nemenka taisytinų, siuvamų drabužių krūvelė, o kur dar patalynės bei pirmo skautinio siuvimo užmačios. Ettt...Planuotoja aš. Prisigalvoju tuntus darbų, o po to blaškausi tarp jų, nežinodama, kurio čia primo griebtis. Gal visų pirma reikėtų namus apkuopti, išsilyginti, pabūti gera žmona, pagaminti valgyti, pasirūpinti savo katukėmis, o tik po to, pristabdžius savo supynes eiti ir šį tą sukurti. Turbūt. O paukščiai rėkauja už lango. Pavasaris?

8 komentarai:

  1. Taip taip taip, PAVASARIS ir pats tikriausias (bent jau kol kas). O sakei, pavasaris neateina staiga. Bet kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad šiemet tikrai bus išimtis. Nes jau nuo savaitgalio toks geras oras. Tai skaisčiai ir ŠILTAI šviečia saulė, nors temperatūra i r nukrito jau šiek tiek, o ir visur atlydys didžiausias. Labai greitai tirpsta sniegas. Net neįtikėtina :)
    Kaziuke buvau, bet pirkom tik sūrio ir alaus :) Penktadienį buvo klaikiai šalta,ir nieko per daug gero, o šeštadienį jau buvo gal šiek tiek daugiau ką pažiūrėt,bet nesveikai daug žmonių buvo .
    P.S. o man atrodo, kad gera žmona yra ne ta, kuri tik šveičia namus, skalbia, lygina, o toji, kuri labai labai myli vyrą ir juo rūpinasi :) Iš tavo įrašų spendžiu, kad tokia ir esi. Pasisekė vyrui labai :)

    Ta pati Vaida, kaip visada :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš dar atšilusiu oru nesidžiaugiu, nes galva pilna visokių rūpesčių. O aš džiaugiuosi Kaziuke nesudalyvavus. Teta sakė, kad pirkimo nebuvo. Tai būčiau prastypsojus ir tiek. O dieną leidau su išsiilgtu vyru - tai kur geriau nei papildomi 20Lt. :D O šiandien oras man bet kokiu atvėju būtų gražus - ar lytų, ar sniktų, ar uraganinis vėjas oūstų - vis vien gražu, nes mano Gertrūda gyva. :]


    P.S. Gal pats laikas užsiregistruoti google profilyje, tai nereikėtų būti "anonimiškai". ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai aišku, kad geriau laiką leisti su mylimu žmogumi, o ne šalti dėl kelių litų mugėje. Ai, žinai, ekonominės problemos vis dar daugelį spaudžia, tai ne visi sau gali leisti daug pirkti. Aš ir pati labai stengiausi atsilaikyti ir nenusipirkti kokių papuošalų, nors palyginti su Vilniaus kainomis, kai kuriose vietose Kaune jie buvo ir gerokai pigesni, bet tai žinai, kai nėra normalaus pajamų šaltinio, reikia ir save riboti. Pernai parėmiau mugę labiau, o šiemet, deja, jau neišgaliu tiek, kiek norėčiau. Tai gal ir daugeliui taip, todėl tik vaikšto ir mažai ką perka.
    Dar truputį pabūsiu "anonimiška",gerai? :) Nes dar nesugalvojau, kaip ten norėčiau registruotis, kokį ten nicką pasirinkti ir panašiai :)

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš save taip apribojus, kad neatsimenu kada kažką savarankiškai pirkau sau. ;/ Todėl visai suprantu, kodėl žmonės neperka ir tik žiūrinėja.
    Aš savo internetinio vardo ieškojau tarptautinių žodžių žodyne. Ir radau. Man jis labai patinka. :) Kai jau apsispręsi būti nebe "anonikiška" būtinai pranešk, kad žinočiau, kas čia rašo. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš tai dažniausiai perku maistą, bet va, kartais nepareinu ir pro papuošalus (va, pvz, kaip vakar ir nutiko, bet gi kaip nenusipirksi, kai kaina dvigubai mažesnė, nei buvo, o ir reikėjo apsidovanot save už išlaikytą egzaminą :) ), o rūbus perku gana retai, apie batus net nesvajoju, tiksliau, tik pasvajoju, nes tik tai ir belieka. :D

    Tai žinoma, pranešiu, gi ir dabar parašau vardą visuomet. Tuo man truputį ir nepatinka blogspot, kad reikia ten tuos profilius pasirinkti, gi kitose sistemose viskas daug paprasčiau, leidžia parašyti savo vardą, net ir neprisijungus prie sistemos.

    Dreisena - šis vardas tau labai tinka :), kažkaip tik tokiu vardu ir įsivaizduoju jau tave :)

    Kažkada, kai turėjau blogą (jis dar ir yra, tik nepildomas jau gal du metai), tai turėjau ir internetinį vardą, bet dabar jau jisai man nebepatinka, nes prioritetai pasikeitė :D O tam bloge, jau neleidžia pakeist, tai ir išvis neberašau, o ir naujo nieko nesusikuriu, nes net ir nežinau, ar išvis noriu vėl taip rašinėti, kaip seniau. Norėčiau maisto blogą rašyt, kur talpinčiau išbandytus receptus, bet neturiu gero fotoaparato nuotraukoms. O ir nesu dar super duper kulinarė, kai tokia būsiu, tai gal tada ir pradėsiu rašyt :)

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  6. Maisto produktų asmeninėmis prekėmis nepavadinčiau, nes jei taip, tai aš tada išlaidautoja. :D O drabužius, batus arba perkur būdama su mama, arba kuistukuose. Ir tai pastaruoju metu retokai. Bet atšilus orams visada ši situacija pagerėja. :)

    Kai rinkausi Dreisenos vardą, dar galvojau būti Diatrima: labai meilas (bent ma) paukštukas. :D

    http://dreamworlds.ru/uploads/posts/2009-09/1252438047_diatrima.jpg

    Aš irgi turėjau savo senąjį vardą, bet dabar man jis net negražus ir kelia tik blogus prisiminimus. O dienoraštį pradėsi rašyti tada, kai bus tam tikrai didelis poreikis. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. paukštukas? Švelniai pasakyta, man tai jis kaip dinozauras :D
    kuistukuose jei ką ir randu tai vis tiek nebūna, kad daiktas kelis litus kainuotų.

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tai tikrai paukštis. Mano silpnybė yra palentologija. ;)

    AtsakytiPanaikinti