Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-03-03

Rankdarbiukai.

Tęsiu toliau savo spalvotukų auskariukų paradą. Dabar pereisim prie mano mylimiausiųjų, kurie man kiekvienas toks mielas širdelei, kad dažnai net sunku su jais išsiskirti. :)

Pirmiausia mano vieni pirmūjų lipdinukų. Net nelabai žinau kaip juos galėčiau pavadinti..













Kitas būrelis auskarų yra kur kas apvalesnių formų. Burbuliukai:








Šie auskarai yra gana minimalistiniai, mažučiai, lengvučiai ir (bent jau man taip atrodo) labai lietuviški. Miško uogos:
















Šie auskarai buvo kurti Kalėdoms, bet manau, kad jie gali tikti ir bet kuriam kitam metų laikui.

 

 Ir pabaigai mano mieliausieji. Nuoširdžiai tikiuosi, kad bent ši tie Jums patiks. ;)










Na, manau, kad artimiausiai savaitei pakaks. Kitą kartą parodysiu dar šūsnelį senų savo auskariukų, nemažai vėrinukų, gal kelias sages ir, žinoma, dar auskarų. :D

O dabar noriu visiškai rimtai ir nuošidžiai paklausti Jūsų: kas su mano darytais auskarais yra negerai? Norėčaiu pabandyti tas klaidas ištaisyti. Juk visiems reikia kritikos, kad galėtume patobulėti. :)

P.S. O jei Jums patiko mano papuošalai ir Jūs vieną tokį norėtumėte turėti bei dar už tai ir nemokėti, tai prašom užsukti į atiduotuves. ;)

9 komentarai:

  1. Ufonautai! Arba patisonai :D Šiti tai man labai patiko! Ypač tie, kur juodas kamuoliukas, su sidabriniu/pilku ir su geltonu. Kaip kokia planeta, kosminiai tokie - labai labai puikūs. Norėčiau :P
    Ir burbuliukai man labai patiko - ypač tie, kur iš kelių didesnių burbulų, kaip tie kur su mediniais (atrodo) kamuoliukais ir tie, kur su geltonais tokiais.
    Tada labai gražiai žiūrisi pirmi, kur po komentaru, kad tavo mylimiausi :)
    O tie, kur vien apmegzti - kažkaip biškiuką nykiai žiūrisi. Ir nelabai žiūrisi tie kur iš mažų daug rutuliukų - gal kitokių spalvų norėtųsi, ar rašto kokio.
    Nors dėl spalvų tai gal, kad aš ne spalvų žmogus, nedaug jų mėgstu ir ne visas.
    Bet dar sykį - tie pirmi ufonautiški tai beveik visi man labai prie širdies (ypač kosmosiukai :P)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gabi, šiaip ten tai tamsiai žalias, ne juodas karoliukas. Kai juos pagaminau man jie baisiai negražūs pasirodė, bet dabar jie toki mieli. :) O jie nori, tai niekas netrukdos įsigyti: galim mainyti juos ne tik į pinigus, bet ir į ką nors kitką (paveiksliuka, kapeikas/monetas, gražią medžaigėlę ar dar ką tik įmanoma sugalvoti ;). :P

    Tie kur "nykiai" atrodo, tai aš specailiai tokius kuklius padariau, nes jie patinka vyresnėms (mamai, anytai, tetoms jei patiko). Aš pati tokių nelabai sau norėčiau, bet kartais stengiuos padaryti ir kas tik kitiems patinka.. o be to juk ir Kaziuko mugė Kaune ant nosies, tai reikia kažko "paprasto" padaryt, nes praeitais metais teiravosi. :) Labai ačiū už nuomonę: man tai labai svarbu. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tada aš pagalvosiu, į ką gudraus mainyti juos būtų galima :P (O dėl monetų - perskaičius tą įrašą aš jau galvojau, kad gerai būtų savo krūvos pinigėlių atsikratyti - mažytė rikau, o dabar kažkur pas močiutę užsimetę, kai tik bus progą atsigabenti, mielu noru jums perleisčiau :)).

    Būtų smalsu viską apžiūrėti gyvai, jei tik pavyks atsibogint į Kauno kaziuką :P

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai, kad jau turi į ką mainyti: monetos mūsų šeimoj patapo didžiuliu turtu. ;) Aš už jas tau bet kokiu ir net ne vienus auskarus galiu atiduoti. ;D Ypač, jei dar tai ir šiokia tokia kolekcija. :)

    Būtų ir šiaip malonu, jei prieitumei: nebūtų taip nuobodu šalti. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. O kur tu bazuosiesi ir katrą dieną? :P

    Na pas mane ten nieko blatno - krūvos rublių ir kapeikų, tada daug visokių priešeurinių europietiškų pinigiukų, kas mandriau, tai nebent kiniškos kapeikytės ir Nepalo monetų rinkinys, bet kad jum Europa įdomiau :) Va, prisiminiau, paprašysiu mamytės, kad iš kaimuko, jei nepamirš, atvežtų, tai galėsiu kaip nors persiųst ar perduot :D Galėsite atsirinkti :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. o gal žinai jau kurioj daugmaž vietoj prekiausi? Įdomų būtų ir iš arčiau paveizėt į tavo darbelius.
    Šiandien grįžau iš Vilniaus Kaziuko, tai jau laukiu ir Kaune vyksiančio :)

    Vaida

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jei viskas gerai, tai būsiu visas 3dienas. Vieta ne pati geriausia, bet už dyką - netoli Soboro būsiu. ;)

    Gabi, mes renkam tikrai VISAS monetas, bet ne Europietiškos dar laukia savo laiko: jos gražiai surenkamos, aprašomos ir kaupiamos gražioje skrynutėje. :) KAipeikos ir rubliai taip pat renkami, nes dar ir nevisussurinko. O preiš euriniai pinigai iš viso gėri. Turi visą lobį ir jei padovanotum padarytum mus laimingus. ;)

    Vaida, būtinai lauksiu kaunietiškam Kaziuke. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Pasižiūrėjau, kad visi monetukai mano (o jūs popierinių nerenkant? :D) Kaune voliojasi - tai tik sugalvok kaip galėčiau jum juos padovanot :>

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gabi, renkam ir popierinius, ne taip intensyviai, bet renkam. :D Galim, kad ir ryt susitikti, nes, kaip supratau, esi dabar Kaune. Neradau tavo elektroninio pašto adreso, tai, gal rašyk man į maniškį aurora.pagone@gmail.com Ir greičiau susitarsim, nei komentaruose. ;)

    AtsakytiPanaikinti