Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2012-01-23

Advento kalendorius. Devinta diena.

Atvirai pasakius, dar tiek daug dovanų savo gyvenime nesu supakavusi vienu sykiu. Mano košmaruose mane pradės pulti pakavimo popierius, karšti klijai ir kaspinėliai. Ant rankų tuoj neliks vietos, kur nebūčiau nusideginus, nors tik tik spėjau susigydyti milžiniškas pūsles ant delno. Šią akimirką atrodo, kad kitais metais aš jau visu ši tuo tikria nebeužsiimsiu. Bet aš per gerai save pažįstu: užsiimsiu ir dar visa tai patrigubinsiu (kukūūūū man galvoj.. ir labai jau seniai).

Vat, o aš šiandien gavau sunkų, salotom kvepiantį dovaniuką. Jame slėpėsi viena labai praktiška dovana, skirta mano nuskriaustom rankom. Tai labai natūralus muilas, pagamintas iš aliejų. Jokių preidų, jokių papildomų kvapų ar spalvų. Teisiog rudas muilo gabaliukas, kvepiantis labia geru alyvuogių aliejumi. Juo nusiprausus oda tampa minkštutė ir švelni. (po poros dienų bandymo praustis tik šiuo muilu, aš savo vyrui jau čiulbėjau DAR tokių dovanų DAR :D)


Kadangi mano vyras irgi šiek tiek pakvaišęs, bet tik dėl monetų ir skrynučių - tai jis gavo ne ką kitą, o visia nemažą skrynutę, kurią papuošia aš pati. Nupaišiau piešinuką, jį išdeginau, nuspalvinau, o pačią dėžutę nutamsinau tušo ir lako mišiniu (nežinau ar taip dera, bet visai gražiai gavosi).


Dar tą dieną man teko laimė išpakuoti seną šaukštelį. Turi silpnybę senienoms. O dar ypač tokioms gražiai dekoruotoms. Mano sesuo tikėjosi,akd šaukštuką bus galima praktiškai panaudoti, bet, mano žiniomis, iš cinko pagamintų šaukštelių nepatartina naudoti maistui, todėl meistrausiu rėmelius su pagrindu, kuriuose pakabinsiu šaukštuką: lai puošia sienas, o ne stalčiui dulka. :)


O aš savo sesei padovanojau Kalėdines kojines. Tiksliau kojines Kalėdoms. Nes nieko nėra jaukiau nei mielos kojinės. :}

3 komentarai:

  1. labai puikios kojinės :) O tie žmogiukai, į judu panašūs, bet turbūt tokia ir buvo idėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaida, aš ir piešiau ant skrynutės Vilių ir mane: nieko keisto, kad panašu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. ai, aš blondinė, pirma pakomentavau, o paskui paveiksliukus pasididinau ir tik tada pamačiau, kad ten ir jūsų vardai parašyti :D

    AtsakytiPanaikinti