Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-04-14

...ir nugalėtoja yra...


 Preiš du mėnesius, švęsdama savo 25ąjį gimtadienį ir vėl pradėdama rašyti dienoraštį po metų pertraukos, paskelbiau atiduotuves, kuriose dovanojau savo pačios pagamintą vėrinuką-apyrankę. :) Norint sudalyvauti atiduotuvėse reikėjo parašyti bent vieną temą, kuria aš galėčiau parašyti naują dienoraščio įrašą. :) Sudalyvavo net 15merginų. Iš jų komentarų suradau daug temų, kuriomis jau rašiau ir dar rašysiu. :) Man labai patiko šias atiduotuves organizuoti. Manau, kad jos buvo pirmos, bet tikrai ne paskutinės mano dienoraštyje. :) Nekantraujat sužinot, kas laimėjo? :) Nugalėtoją ištraukė neutrali mano vyro ranka, kuri nebuvo suinteresuota kažką apdovanoti. :D


TaDaM!!!! Laimėjo DanguolėSan iš dienoraščio Poklevais. Ji man pasiūlė rašyti apie paslaptis. Įrašą apie jas galite pasiskaityti čia<---. Nuoširdžiausi sveikinimai DanguoleSan. ;)


Man labai norėtųsi apdovanoti visas dalyvavusias, bet, žinot kaip būna, ne visada tokios galimybės yra. Bet papildomai norėčiau padovanoti smulkmenėlę ir Simonai iš dienoraščio Mukatanas, nes ji man pasiūlė rašyti tema apie Mano mažus džiaugsmus. Rašydama šia tema aš dar kartą prisiminiau koks nuostabus mano gyvenimas.. ir to priminimo būtent tada man labai labai reikėjo. :)

DanguoleSan ir Simona parašykite man (aurora.pagone@gmail.com) ir mes susitarsime, kaip jums patogiau būtų atsiimti dovanėles: paštu ar susitikus prie arbatos/kavos puodelio. ;)

Nuoširdžiausias AČIŪ visoms dalyvavusioms: Ingai,Chat noir, Gabi, Aurelijai, Gin Cherry, Raganaitei, Vaidai, Ievai, Ievai, MažajaiIrai, Eglei,  Šarei, Violetai bei DanguoleiSan ir Simonai. :]

P.S. Iki kitų atiduotuvių liko 59 nauji dienoraščio įrašai. ;D

7 komentarai:

  1. Šiandien visą dieną lankiau tavo blog'ą su mažyte viltimi, kad aš būsiu tas laimingiausias žmogiukas :) ir tadam... ačiū Tau labai:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Simona, smagu, kad pradžiuginau. :)Man buvo labai gera rašyti tavo pasiūlyta tema, taip labai, kad negalėjau neapdovanoti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. o aš labai džiaugiuosi už sesę :) kaip tai jai labai sekasi atiduotuvėse :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mazojira, O jūs su DanguoleSan seserys? :D
    Aš irgi pastebėjau, kad DanguoleiSan sekasi. Bet ir man sekasi atiduotuvėse.. tai negi dabar neapdovanosi jos, jei jau mano vyro ranka ištraukė jos vardą? :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Chi, chi, chi.... Tikrai sekasi :) Ačiū Tavo vyro stebuklingai rankai. Tikras smagumėlis :) Pasveiks vaikai ir atlėksim į Kauną atsiimti! Gal ir magnolijos botanikos sode žydės.

    AtsakytiPanaikinti
  6. DanguoleSan, o man smagu, akd tau sekasi. ;) Lauksiu atvažiuojant. Dabar bus dviguba preižastis į Kauną atvažiuoti. ;D ;) Tegul tavo vaikučiai gereičiau sveiksta. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveikinu DanguoleSan :))))
    Ir lauksim kitų atiduotuvių ;)

    AtsakytiPanaikinti