Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2011-04-27

Pavyduoliams neskaityti!

Planavau šį įrašą padaryti penktadienį, bet prieš velykiniai pasiruošimai nelabai leido šį mano norą įvykdyti. Po to sekė pyragų kepimo maratonas, pačios Velykos ir (ne)tikėtos iškylos. :) Bet vis vien noriu pasidžiaugti savo tikrai gražiu penktadieniu.
Na, vėl keliaukime į PAČIĄ pradžią, nuo kurios užvirė visai maloni dūšelei košė. :D Po pasiskaitymų Rankų darbo gyvenime, po parašyto įrašo apie taupumą mano dienoraštyje, Natalija ir Violeta pasisiūlė pabūti mano remėjomis ir papildyti mano rakdarbiavimo priemonių atsargas. Apie tai, ką gavau nuo Natlijos, galima paskaityti čia<--, tai gavau ketvirtadienį, o jau kitą dieną, t.y. penktadienį, keliavau į paštą pasiimti siuntinuko, atkeliavusio nuo Violetos. :) Štai ką aš gavau. :)

  Violeta, o iš kur sužinojai, kad mane paukštuku vadina? :D

Lobis. :)

Ir dar, Violeta, iš kur sužinojai, kad aš sagės dovanų noriu, nes jų mano papuošalų dėžutei tikrai maža? :D

Labai naudingi raištukai. :)

Akmenukai!

Karoliukai... ir muitininkės kojos. :D

Kriaukliukai!

LABAI naudingi užsegimai. :)

Skaidrus valas (man buvo belikęs tik tamsus :).

Karoliukai. :)

Karoliukai-uogytės. :)

Fotografuotis nemėgstantys kabliukai ir metaliniai burbuliukai. :)

Žvilgsnis akies krašteliu į karoliukų pilną maišelį. :) 

Labai vasariškai rausvas maišelis su drugeliais ir jo saugomi nuostabūs karoliukai. :)

Štai kokį lobį gavau nuo Violetos. :) Praturtinai mane kaip reikiant. :D Tu tikrai esi Pasakų herojus ir net labai teigiamas. :D
Deja per šventes nesigavo tinkamai pasidžiaugti ir padirbėti su naujomis priemonėmis, bet jau šiandien eisiu vartoti naujų gėrybių... ir pasistengsiu nepamiršti parodyti rezultatų čia (nes va, užmiršau ir du mano darbeliai neįamžinti iškeliavo pas naujus šeimininkus).

Bet mano gražusis penktadienis neapsiribojo vien tik kelione į paštą. :) Nors ir buvau visa perštinti ir nevisai estetiškai atrodanti, bet pasitelkus į pagalbą visas maskavimo priemones iškeliavau į miestą susitikti su Simona, kuriai norėjau įteikti papildomą prizą, kurį paskyriau jai už mano atiduotuvėse pasiūlytą labai jaukią temą. :) Jai padovanojau šiuos auskariukus:


Netikėtai mainais gavau dovanų ir aš. :D Tikrai nesitikėjau kažką gauti, nes pati norėjau tiesiog pabūti dovanotoja. :) Bet negi dabar jau atsisakysi kažin ko mielo. :D Tas mielas buvo optimistiškai nuteikianti, įkvėpimo pilna knygutė. :)


Knygutė fantastiška, bet dar fantastiškesnis yra žmogutis, dovanojęs ją. :) Seniai buvau tiek geros nuotaikos pasikrovusi tiesiog bendraudama kelais valandas su žmogumi. :) Aš kaip visada bijau susipažinti su naujais žmonėmis. Bijau nežinoti ką pasakyti, bet buvo apėmęs toks jausmas, kad bendrauju su sena pažįstama. :) Ačiū Tau, Simona. :) Reikės pakartoti dar kartą! :D

Štai toks vat jaukus, saulėtas ir dosnus penktadienis buvo. :) O jei dar užskaityti ir per Velykas gautas dovanėles, tai per vieną savaitę aš gavau daugiau dovanų nei gavau per savo gimtadienį bei Kalėdas. :) Dabar pačiai dar labiau norisi pasijusti dovanotoja ir kuo greičiau pabaigti ir išsiuntinėti dovanėles... apie kurias bus papasakota kur kas vėliau. :P

10 komentarų:

  1. O aš kraustymosi progą darysiu generalinę inventorizaciją :D maniau, gal ką panaudojamo tau rasčiau, alia kai tiek lobių prisirinkai, tai net gėda siūlyti bus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Džiaugiuos, ir tikiuos rasi kur panaudoti dalykus :) Sagę gali išardyti ir panaudoti karoliukus ir užsegimą kaip jau tau geriau :) Viskas tavo valioje, tegyvuoja įkvėpimas :) lauksim pasirodant čia visokių mielų darbelių :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ištiesų, koks gėris yra gyvenimas kada yra tokių dosnių žmonių. Bus labai įdomu pamatyti rezultatą su dovanėlėmis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gabi, o tu siūlyk, siūlyk, po to aš tave vyneliu vaišinsiu be jokios sąžinės graužaties, kai atvažiuosi į Kauną. :P

    Violeta, sagės tikrai neardysiu. Jokiais būdais. :) Man ji graži ir neardoma. Dabar ji jau gyvena su kitais mano papuošaliukais ir laukia tinkamo drabužių derinio. :] Dar kartą labai ačiū už tokias puikias dovanas.. :)

    Irma, pažadu nepamiršti nufotografuoti savo darbelių.. nes dažniausiai pamirštu ir pažiūrėjus į mano dienoraštį, atrodo, kad nieko neveikiu. :) Bet jau dabar tai fotografuosiu kiekvieną sukurtą daiktelį. :]

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ausra, ėjau su Tavim po mažą senamiesčio pasaulį ir galvojau, koks nuostabus nuotykis yra gyvenimas:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Simona, man irgi patinka toki nuotykiai. Ypač kai nuotykių einama ieškoti su tokiais žmonėmis kaip tu. :] Ir šiandieninis nuotykis buvo nuostabus. :} Ačiū už nepakartojamą popietę. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Suuuper ;> labai smagu skaityti tokius puikius jaukius dienoooraščius Tavo :>

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aušra, tikrai puiki popietė :) turbūt pirmą kartą gyvenime taip aukštai valgiau ledus :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Mudviabidvi, ačiū. :) Man malonu, kad tau malonu. ;D

    Simona, aš irgi taip aukštai dar nesu nieko valgius. :D Ir baisu labai nebuvo taip aukštai užsikorus. :D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Va, smulkmenyčių truputuką radau, bet radau dar mažą kruvytę monetų jumiem visokiausių (na, šįsykį tai mano mielojo lobis :D nu toks lobiukas labiau.... :D). Tai jei norėsi - aš kitą savaitę nuo ketvirtadienio iki sekmadienio kažkur būsiu Kaune ;)

    AtsakytiPanaikinti